Airfryer – Hvilken skal jeg velge?

Airfryer norge cosori test

4.7 L
(2-4 personer)

5.5 L
(3-5 personer)

5.5 L
(3-5 personer)

5.5 L
(3-5 personer)

6.4 L
(4-6 personer)

1500W

1700W

1700W

1700W

1500W

30.7 x 27.4 x 38.4
cm

29.9 x 39.8 x 32.1
cm

29.9 x 39.8 x 32.1
cm

29.9 x 39.8 x 32.1
cm

29.7 x 32.7 x 35.2
cm

9 stk

11 stk

13 stk

13 stk

12 stk

75°-230°C

75°-205°C

75°-205°C

40°-205°C

75°-205°C

4.54 KG

6.1 KG

5.4 KG

5.4 KG

6,2 KG

CAF-L501

CP258

CP158

CS158

CAF-P583S

 
(Stål)

⚫ ⚪ 🔵 🔴 

⚫ ⚪

Hva er det viktig å vurdere?

Når du kjøper en airfryer er det viktig at du velger en med de funksjonene og finessene du ønsker. Det kan derfor være greit å lese seg opp og finne en airfryer som oppfyller dine forventninger. Airfryere kommer i forskjellige farger, former, størrelser og har ulike funksjoner. Forhåpentligvis etter å ha lest denne veiledningen vil du vite nøyaktig hva som passer best for deg.

premium best i test 3 farger

Se Norges beste airfryer her

Kapasitet

Det første du må huske på når du kjøper en airfryer er å velge en som kan romme nok mat til hele husholdningen. Er du usikker, anbefaler vi å velge en større modell slik at du slipper å lage den samme matretten to ganger.

Det skal være enkelt å tilberede mat i en airfryer! Cosori airfryer blir levert i forskjellige størrelser, Pro 4,7 L, Premium 5,5 L, Dehydrator 5,5 L og Dual Blaze på hele 6,4 L. Den minste kan vanligvis lage mat til en familie på opptil fire personer, mens de større kan lage middag til en familie på opptil 6. Hvis du er en familie på 4, vil vi likevel anbefale en større modell, slik at du slipper å tilberede maten i flere omganger. Det kan også være lurt å måle arealet på forhånd dersom du ikke har mye plass på kjøkkenbenken.

mat dual blaze airfryer

Forhåndsinnstilte programmer

Skal du bruke airfryeren som et supplement til de andre kjøkkenapparatene dine eller vil du bruke den som ditt eneste matlagingsapparat? Er det noe spesielt du vil prøve å lage i airfryeren din, kan det være greit å se hvilke matlagingsprogrammer som følger med. Våre modeller kommer med mellom 9-13 forhåndsinnstilte tilberedningsprogrammer.

De vanligste tilberedningsprogrammene er pommes frites, kjøtt, fisk, kylling, frossenmat og grønnsaker. Men forskjellige airfryere tilbyr også, i tillegg til disse, programmer for brød, baking osv. Hvis enkelhet er noe du prioriterer, bør du kanskje se på en airfryer med flere matprogrammer – Da slipper du å stille inn tiden og temperatur manuelt.

beste airfryer cosori

Andre funksjoner

I tillegg til de forhåndsinstallerte matlagingsprogrammene finnes det utallige andre funksjoner som kan gjøre det enklere for deg på kjøkkenet. For eksempel kommer vår Premium-modell med funksjoner som Preheat, KeepWarm og Shake reminder.

  • Forvarm – forvarmer airfryeren til ønsket temperatur som en ovn, men mye raskere!
  • KeepWarm – holder maten varm i airfryeren etter at den er klar hvis du ikke er klar til å spise på det tidspunktet.
  • Ristepåminnelse – Påminner deg når det er på tide å snu maten eller riste kurven.

*MERK* På grunn av de doble varmeelementene, trenger ikke Dual Blaze en shaker-påminnelse, i dual Blaze trenger du ikke å snu maten. Her er det viktig at du tar hensyn til dine egne behov slik at du ikke står der og går glipp av funksjoner du egentlig ønsket deg i etterkant.

Velg en airfryer som oppfyller alle funksjonene du behøver. En annen viktig spesifikasjon er om kurvene tåler oppvaskmaskin. Noen airfryers har matkurver som ikke kan tas ut og du må derfor rengjøre dem for hånd. Alle våre airfryers har uttakbare matkurver som tåler både håndvask og oppvaskmaskin

cosori pro banner airfryer

Smart airfryer?

Er du en av dem som i dag har et smart hjem og liker å styre hvitevarene fra telefonen? Da bør du definitivt se nærmere på en smart airfryer. Dual Blaze er en ren SMART airfryer, og vi tilbyr også Cosori Premium i en SMART-variant som gir deg tilgang til VeSync-appen. I VeSync kan du lagre oppskriftene dine, utforske nye oppskrifter i oppskriftsbiblioteket vårt og starte/stoppe alle airfryerens funksjoner direkte fra telefonen.

En SMART airfryer koster generelt mer enn standardvariantene, kjøp derfor en SMART airfryer hvis du føler at funksjonene er noe du kommer til å bruke. Ellers er det ingen forskjell på Premium og Premium smart. Det er ingen forskjell i utseende eller kapasitet.

mat dual blaze airfryer

Trenger jeg tilbehør?

Alle våre modeller leveres med grillrist og spyd. I tillegg tilbyr vi en universal tilbehørspakke som inkluderer: Grillrist og spyd, pizzapanne, kakeform, egge-/muffinsformer, metallholder og silikonmatte. Hvis du planlegger å eksperimentere med airfryeren din, vil vi på det sterkeste anbefale en tilbehørspakke! Har du allerede kjøpt en airfryer, men ønsker nå å kjøpe en tilbehørspakke i etterkant? Tilbehørspakken vår finner du her!

Oppsumering

Relatert til airfryer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *