Viser alle 6 resultater

Airfryer

Cosori.no har agenturer på det verdenskjente merke Cosori og er den eneste leverandøren i Norge som tilbyr Cosori airfryer. Vi er stolte av å kunne introdusere de mest prisvinnende airfryer modellene i det norske markedet.

Tilbud!
kr 3,490.00
Vis produkt
Tilbud!
kr 2,990.00
Vis produkt
Tilbud!
kr 2,990.00
Vis produkt
Tilbud!
kr 2,990.00
Vis produkt

Cosori Airfryer 

Cosori er et verdenskjent airfryer merke som er godt etablert i USA og flere steder i Europa. I slutten av 2020 gikk vi inn i det norske markedet og etterspørselen er enorm! Vi har fått utrolige mange gode tilbakemeldinger og vi er stolte av å kunne presentere Cosori Premium og Cosori Smart airfryer.

Selskapet: Cosori airfryer blir levert av VeSync Group, som ble børsnotert i 2020. Selskapet består av mer enn 800 ansatte rundt i hele verden. Cosori selger airfryer i mer enn 16 ulike land og det ble solgt over 1 million enheter i 2020. Du kan derfor være trygg på at vi tilbyr produkter av topp kvalitet!

Tilbakemeldinger: Vi foretrekker å la kundene snakke for oss og det har de gjort.  Cosori Airfryer har til sammen fått i gjennomsnitt 4,7 av 5 stjerner basert på mer enn 80 000 kundevurderinger på Amazon. Vi har også vunnet en rekke priser på flere av modellene våres.

Levering og Garanti: Cosori.no garanterer lynrask levering på 1-2 virkedager. Dersom du bestiller før klokken 13:00, sender vi ut bestillingen din samme dag. Vi tilbyr 30 dagers åpnet kjøp, 100% fornøydgaranti og 2 års garanti .

cosori airfryer hvit og svart
cosori airfryer hvit og svart

Cosori Premium Airfryer 

Prisvinner: Cosori Premium Airfryer har vunnet flere priser for sitt unike design og sine enestående funksjoner. Det startet allerede i 2019 når Cosori Premium vant Red Dot Design Award for det fineste airfryer designet i hele verden. I tillegg til dette har den vunnet best i test prisene av Fitnesstrening.no, Forbrukerliv.no og Getfitness.no.

Forhåndsinnstillinger: Det er flere grunner for at Cosori Premium skiller seg ut fra konkurrentene. Først og fremst er funksjonene noe av det viktigste og Cosori Premium airfryer gir deg 11 ulike forhåndsinnstillinger: Biff, kylling, fisk, reker, frossen mat, pommes frittes, grønnsaker, rotgrønnsaker, bacon, brød og dessert. Så mange innstillinger gjør matlaningen enkel for alle aldersgrupper.

Funksjoner: Cosori Premium har en rekke innebygde funksjoner som sørger for enda enklere håndtering og bedre resultater: 
-Pre Heat (forvarme) - Varmer opp airfyeren før tilberedning. 
-Keep Warm (hold varm) - Holder maten varm før servering.
-Shake Reminder (riste påminnelse) - Varsler der om når du må snu maten.
-Auto shutoff (pause) - Automatisk pause når du trekker ut kurvene.

Airfryer cosori svart premium
Cosori airfryer hvit premium forside

Flere Fordeler

Design: Vi kan alle være enig om at Cosori Premium airfryer har et lekkert utseende og det er ikke uten grunn at denne modellen vant Red Dot Design Award. De fleste modeller er laget av plastikk og dette kan påvirke levetiden og kvaliteten på produktet. Cosori Premium er konstruert med slitesterkt materiale av børstet metall. Du kan forvente en eksepsjonell holdbarhet og lang levetid. Premium modellen er tilgjengelig i fargene svart og hvit.

Enkel rengjøring: Når du skal vaske opp etter matlagningen, så er det en stor fordel å ha Cosori sine ikke-klebende matkurver slik at matrester og fett ikke setter seg fast. Det er svært enkelt å vaske kurvene ettersom du både kan skylle dem i vasken, eller sette dem i oppvaskmaskinen. Det er mulig å bruke folie eller bakepapir inni kurvene, slik at du slipper oppvasken helt. Innsiden kan vaskes med våt klut og deretter tørkes med et håndkle. 

Tilbehørspakke: Vi tilbyr en ekstern Cosori tilbehørspakke med 6 forskjellige tilbehør. Denne pakken er ikke nødvendig for å bruke Cosori airfryer, men den gjør matlagningen enda enklere og gir deg flere muligheter. Pakken inneholder: kakeform, pizzapanne, spydstativ med 5 spyd, metallholder, egg/muffinsformer og en varmebestandig silikonmatte.

Cosori airfryer hvit premium forside

Cosori Smart Airfryer 

VeSync App: VeSync appen kan enkelt lastes ned på App Store eller Google Play og i løpet av få minutter vil smarttelefonen være koblet til airfryeren. Du får med oppskriftshefte som inneholder over 100 oppskrifter i appen. Cosori Smart Airfryer starter automatisk tilberedningen med riktig innstillingen når du trykker på matretten du ønsker å lage. Du kan også styre Pre Heat (forvarme) og Keep Warm (Hold varm) funksjonen med noen få tastetrykk.

Funksjoner i appen: Cosori Smart airfryer gir deg muligheten til å lage egne oppskrifter med tid og temperatur som kan lagres i appen for senere bruk. Du får varslinger i appen når maten er klar eller når du må snu ingrediensene. Du har full oversikt over matlagningen ved å følge med på tilberedningen i appen. Alle i husstanden kan laste ned appen å få tilgang via sin enhet. Hvis du har Google Home eller Alexa, kan du også styre alle funksjonene via stemmebruk.

Flere muligheter: Hvis du finner en oppskrift du liker spesielt godt, kan du markere den som favoritt slik at du enkelt kan finne tilbake til den. Du kan også gjøre endringer på oppskriften inne på appen og lagre den til senere bruk. Cosori er det første merke i verden som har laget en airfryer med slike funksjoner. Få full kontroll og oversikt over matlagningen fra hvor som helst i hjemmet ditt med Cosori Smart airfryer.

Cosori Smart air fryer

ofte stilte spørsmål

1. Hvordan fungerer en airfryer?

En airfryer er i prinsippet en liten konveksjonsovn som tilberder maten med hjelp av varm luft. Med hjelp av en kraftig vifte, sirkuleres det varm luft rundt maten for å tilberede matretter raskt, sunt og med en sprø tekstur. I likhet med en frityrkoker har airfryer en avtagbar matkurv. Den store forskjellen er at en maten i en frityrkoker tilberedes i varm olje, i mens en airfryer tilbereder maten med hjelp av den raske luftsirkulasjonen.

2. Hva slags matretter kan tilberedes i en airfryer?

Hva som helst! Generelt, enhver matrett eller oppskrift som kan tilberedes i en stekepanne, ovn eller frityrgryte - mulighetene er mange! Hvis du vil lage pommes frites, stekte svinekoteletter, stekt laks, løkringer, potetbåter, kaker, brød eller stekt kylling, kan en airfryer tilberede alt. Dette kjøkkenapparatet er utrolig allsidig.

3. Hva er forskjellen mellom en airfryer og en frityrkoker?

Den største forskjellen er at en airfryer kan tilberede alle type matretter kun ved p bruke varm luft. En frityrkoker derimot bruker varm olje for å tilberede matretten. Du kan bruke små mengder med olje i airfryeren, men vi anbefaler at du pensler maten og ikke bare heller det oppi matkurven.

4. Hva er vanlige feil å gjøre når du bruker en airfryer?

I likhet med alle andre nye apparater, så må man bruke litt tid på å lære seg en airfryer.

Vanlige feil som mange ofte gjør i begynnelsen:

● Bruker ikke forvarme-funksjonen. Selv om dette er en ekstra funksjon, hjelper det å varme opp maskinen før bruk.

● Overbelastning av kurvene, noe som hindrer maten i å få en jevn tilberedning fordi luften ikke er i stand til å sirkulere rundt maten.

● Ikke vasker kurvene etter hver tilberedning.

5. Kan du bruke flytende røre i en airfryer?

Ja dette er mulig, men det er noen ting du bør tenke på først. En våt røre vil ikke fungere like bra som i en frityrkoker ettersom maten ikke blir fritert umiddelbart, og røren kan da falle av maten. Vi vil anbefale å dekke maten med mel etter å ha dyppet den i vår røre. Dette vil få røren til å holde seg lengre på maten. 

6. Kan du bake i en airfryer?

Svaret er JA! All bakst du kan tilberede i ovnen, kan du bake i en airfryer. Det er viktig at du er oppmerksom på at en airfryer vil tilberede baksten raskere og du skal ikke bruke samme tid og temperatur som du bruker i en ovn. Temperaturen og tiden vil være mindre i en airfryer. Du kan se på veilednigen i oppskriftshefte som følger med Cosori airfryer for mer informasjon om konvertering av oppskrifter.

7. Kan du bakepapir og folie i en airfryer?

Ja, det kan du. Du kan bruke både bakepapir og folie når du tilbereder mat i en airfryer. Vi anbefaler alle å kutte opp bakepapiret slik at det er tilpasset matkurven. Stikker det for mye opp, kan det sveve opp i varmeelementet og føre til svidd lukt.