Hvorfor bruke en airfryer?

bruk av airfryer

Det er mange gode grunner til å bruke en airfryer. Dette er en kjøkkenmaskin som gjør det enklere å tilberede sunn mat. Det brukes mye mindre olje enn om du bruker en frityrgryte. Du unngår derfor å bruke usunt fett på en effektiv måte. En airfryer fungerer ved hjelp av en sirkulerende varmluft i skuffen, der maten er plassert.

En airfryer kan derfor sammenlignes med en varmluftsovn. Du oppnår raskt sunne og smakfulle retter når du tilbereder maten i en airfryer. En airfryer leveres i flere ulike størrelser. Du får airfryer med både en og to skuffer. Dette tilsier at du bør gå til anskaffelse av en airfryer som er stor nok til ditt bruk.

Airfryer best i norge

Sjekk ut alle våre airfryer modeller her!

Tilbered maten uten olje

Når du bruker en airfryer trenger du ikke bruke olje om du ikke ønsker. Du oppnår derfor et sunnere resultat enn ved fritering. Den næringsrike maten tilberedes ved hjelp av varmluft. Du kan tilføre både olje, smør og krydder om oppskriften tilsier det. Derimot kan du sløyfe både olje og smør, hvis du ønsker en sunnere rett.

Stadig flere er i dag opptatt av å spise sunn og næringsrik mat. Dette er en av grunnene til at airfryere har blitt populært. Du kan tilberede den maten du ønsker, uten å bruke hverken olje eller fett. Du oppnår en sprø overflate og en myk konsistens på innsiden. Du kan tilberede hele eller deler av måltidet i en airfryer.

airfryer 2021 test

Mange spennende oppskrifter

Du kan tilberede de fleste retter i en airfryer. Den brukes for det meste til å tilberede pommes frites. Dette er derfor et godt alternativ til en frityrgryte. Du kan imidlertid også tilberede andre retter som vanligvis tilberedes i en stekeovn eller på en kokeplate. De fleste airfryer modeller leveres med en oppskriftsbok.

Du kan også få med en oppskriftsapp som kan lastes ned på mobilen. Den vil inspirere deg til å tilberede mange spennende retter i en airfryer. Du kan tilberede kjøtt, fisk, grønnsaker og bakevarer i skuffen. De fleste airfryere kan stilles inn ved bruk av forhåndsinnstilte programmer. Dette gjør det enklere å tilberede råvaren på riktig måte.

airfryer cosori bruksområder

Praktisk kjøkkenmaskin i hverdagen

En airfryer tar ikke mye plass på kjøkkenbenken. Den kan lagres i kjøkkenskapet når den ikke er i bruk. Alle løse deler kan rengjøres i oppvaskmaskinen. Den løse skuffen kan tas helt ut når den skal rengjøres. Airfryeren tørkes av etter at du har brukt den. Du trenger derfor ikke å bruke mye tid på vedlikehold.

Det anbefales at du gå til anskaffelse av en airfryer som har den kapasiteten du har behov for. En airfryer kan tilberede mat til flere personer samtidig. Hvis du velger en modell med to skuffer, kan du tilberede to retter på en gang. Du kan derfor tilberede sunne og smakfulle retter, ved bruk av denne praktiske kjøkkenmaskinen.

cosori fries airfryer

Velg riktig airfryer til ditt bruk

En airfryer passer perfekt til deg som ønsker små og raske måltider. Du trenger ikke å bruke tid på oppvarming før du plasserer råvarene i skuffen. Du bestemmer selv hvor store porsjoner du ønsker å tilberede. Denne kjøkkenmaskinen kan brukes til å tilberede både små mellommåltider og større middager.

Bruk gjerne tid før du bestemmer deg for hvilken modell du skal velge. Du bør velge en modell som passer din livsstil. Det er ikke alltid det passer å tilbringe mye tid på kjøkkenet for å tilberede et måltid. Da er en airfryer et godt alternativ. Velg selv om du ønsker en modell med en eller flere skuffer.

cosori masi airfryer

Velg blant flere funksjoner

De fleste airfryere har en touch-skjerm som viser innstillingen du har valgt. Velg gjerne en modell som har et stort utvalg forhåndsinnstilte programmer. Du slipper da å bruke tid på å finne den riktige innstillingen når du skal tilberede mat. Du vil raskt oppdage at en airfryer er et godt alternativ til både stekeovn og frityrgryte.

RElatert til airfryer

1 thoughts on “Hvorfor bruke en airfryer?

  1. ninalaaksrud says:

    Ønsker å finne oppskrift på grovbrød som passer i mengde og steketid. Mine brød blir litt lite stekt inni… takknemlig for litt hjelp her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *