Hvilken airfryer er best?

cosori airfryer farsdag

Før du går til anskaffelse av en airfryer, bør du lese noen anbefalinger og tester. Det lanseres stadig nye airfryere i det norske markedet. Du velger derfor selv hvilken modell som passer best til deg. Det er viktig at du oppnår det resultatet som du ønsker på råvarene. Riktig bruk av en airfryer gjør matlagingen enklere.

Du vil på sikt oppnå en sunnere livsstil ved bruk av en airfryer. Dette da den kan brukes som en erstatning for den tradisjonelle frityrgryten. Du slipper å bruke mye olje under matlagingen. Det er derfor viktig at du velger en airfryer som tilfredsstiller dine forventninger. Den bør også passe inn på kjøkkenbenken din.

Cosori smart airfryer best i test

Sjekk ut Norges mest prisberømte airfryer her!

Velg en airfryer med stor kapasitet

I dag kan du velge airfryere i flere størrelser. Du får modeller som leveres med både en og to skuffer. Du bestemmer selv hvilken størrelse som passer ditt bruk. Hvis du har en airfryer med to skuffer, kan flere retter tilberedes på en gang. En airfryer kan ha en kapasitet på opptil 2 kg eller 5 liter råvarer på en gang.

Skuffen er løs og kan tas ut for rengjøring. Det er derfor mulig å tilberede flere retter etter hverandre. Flere leverandører tilbyr et stort utvalg med ekstrautstyr, som kan brukes til airfryeren. Dette ekstrautstyret kan brukes til de ulike programmene som er tilgjengelig. Du kan investere i tilbehør som kan brukes til både grill og pizza.

airfryer morsdag

Flere forhåndsinnstilte programmer

De fleste arifryere kan brukes ved hjelpe av flere forhåndsinnstilte programmer. Innovative teknologier gjør det mulig å bruke de ulike modellene på flere måter. Du kan blant annet justere både temperatur og tid automatisk. For at maten skal tilberedes på riktig måte, må temperaturen være jevn i skuffen.

De forhåndsinnstilte programmene kan stilles inn ved bruk av et digitalt touch-display. Ved bruk av dette praktiske displayet velger du riktig program. Du kan vanligvis velge blant programmer som kan stilles inn på baking. Du kan også velge forhåndsinnstilte programmer som gjør det mulig å både steke og grille.

Dual Blaze airfryer kylling

Vurder en brukervennlig airfryer

Det er viktig at du velger en airfryer som er brukervennlig for deg. Den bør være lett tilgjengelig på kjøkkenbenken. De fleste airfryere kan også lagres i kjøkkenskapet, om du ønsker det i stedet. Det bør være enkelt å bruke de forhåndsinnstilte programmene. Du kan vanligvis også justere innstillingene manuelt.

De fleste airfryere leveres med en innholdsrik og praktisk oppskriftsbok. I den finner du en rekke smakfulle oppskrifter som er enkle å tilberede. Du kan også stille inn tid og temperatur manuelt, om dette passer bedre. Du kan derfor bruke den innstillingen som passer best til de råvarene du skal tilberede.

Airfryer norge cosori test

Velg blant flere stilfulle design

En airfryer har et design som kan minne om den tradisjonelle frityrgryten. Den har en eller to skuffer som kan tas ut når du skal tilberede maten. Denne skuffen kan rengjøres manuelt eller i en oppvaskmaskin. De fleste airfryere har denne skuffen plassert foran. Den kan derfor tas ut uavhengig av hvor stor plass du har på kjøkkenbenken.

Velg gjerne en design som passer inn i kjøkkeninnredningen din. Du kan få en airfryer i flere flotte farger. Det er opp til deg hvilken farge som passer best. Standardmodellen er gjerne sort med stilfullt design, som passer på de fleste kjøkken. Du kan også gå til anskaffelse av tilleggsutstyr, om du ønsker flere funksjoner.

Best i test airfryer cosori

Les en oppdatert airfryer test

Det lanseres stadig flere airfryere i det norske markedet i dag. Det anbefales at du bruker tid på å finne en modell som passer for deg. Velg blant velkjente leverandører som Cosori, Philips og OBH. Cosori Premium airfryer har skåret høyt i tidligere airfryer test. Dette er derfor et godt alternativ om du skal investere i en ny airfryer.

Relatert til airfryer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *