Kyllinglår stekt med sennep

Kyllinglår stekt med sennep
OmtalerDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 2 ss Dijon sennep
  • 1 ss lønnesirup
  • 1/2 ts løkpulver
  • 1/2 ts hvitløkspulver
  • 1/4 ts paprikakrydder
  • 1/4 ts salt
  • 1/4 ts sort pepper
  • 4 kyllinglår med bein og hud

INGREDIENSER

  • 2 ss Dijon sennep
  • 1 ss lønnesirup
  • 1/2 ts løkpulver
  • 1/2 ts hvitløkspulver
  • 1/4 ts paprikakrydder
  • 1/4 ts salt
  • 1/4 ts sort pepper
  • 4 kyllinglår med bein og hud

FREMGANGSMÅTE

1.  BLAND sammen sennep, lønnesirup, løkpulver, hvitløkspulver, paprika, salt og sort pepper i en liten bolle.

2.  DEKK kyllinglårene i sennepglasur og sett til side.

3.  VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster til 195°C, og trykk Start/Pause.

4.  LEGG kyllinglårene i matkurven og topp med eventuelle rester av glasuren.

5.  VELG Kylling, juster tiden til 20 minutter, og trykk Start/Pause.

 

Ingredients

Directions

Kyllinglår stekt med sennep
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *