Kylling Tikka

Kylling Tikka airfryer oppskrifter cosori
OmtalerVanskelighetsgradEnkel

INGREDIENSER 

  • 80 ml kokosmelk
  • 1 1/2 ss tomatpuré
  • 1 ts garam marsala
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 ts kardemomme
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ss ingefær, revet
  • 1 ts salt
  • 4 kyllinglår

INGREDIENSER

  • 80 ml kokosmelk
  • 1 1/2 ss tomatpuré
  • 1 ts garam marsala
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 ts kardemomme
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ss ingefær, revet
  • 1 ts salt
  • 4 kyllinglår

FREMGANGSMÅTE

1.  BLAND alle ingrediensene unntatt kylling i en bolle.

2.  DEKK kyllinglårene godt inn i kokosmarinaden.

3.  SETT i kjøleskapet og la det marinere i opptil 1 time.

4.  VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 177°C, og trykk Start/Pause.

5.  FJERN kyllinglårene fra kjøleskapet og legg dem inn i den oppvarmede airfryeren.

6.  STEK på 177°C i 20 minutter.

7.  SERVERES med dampet basmatiris.

 

Ingredients

Directions

Kylling Tikka
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *