SERVERING
2
Porsjoner
ARBEID
1
Time
STEKETID
20
Minutter
INGREDIENSER
- 80 ml kokosmelk
- 1 1/2 ss tomatpuré
- 1 ts garam marsala
- 1 ts spisskummen
- 1 ts gurkemeie
- 1 ts kardemomme
- 1 ts hvitløkspulver
- 1 ss ingefær, revet
- 1 ts salt
- 4 kyllinglår
FREMGANGSMÅTE
1. BLAND alle ingrediensene unntatt kylling i en bolle.
2. DEKK kyllinglårene godt inn i kokosmarinaden.
3. SETT i kjøleskapet og la det marinere i opptil 1 time.
4. VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 177°C, og trykk Start/Pause.
5. FJERN kyllinglårene fra kjøleskapet og legg dem inn i den oppvarmede airfryeren.
6. STEK på 177°C i 20 minutter.
7. SERVERES med dampet basmatiris.