SERVERING
3
Porsjoner
ARBEID
3
Minutter
STEKETID
20
Minutter
INGREDIENSER
- 2 ss olivenolje
- 1 sitron, juice og skall
- 1 ss hvitløkspulver
- 2 ts paprikakrydder
- 1 1/2 ts salt
- 1 ts tørket oregano
- 1/2 ts sort pepper
- 1/2 ts brunt sukker
- 6 kyllinglår, med hud
FREMGANGSMÅTE
1. BLAND sammen olivenolje, sitronsaft, sitronskall, hvitløkspulver, paprika, salt, oregano, sort pepper og brunt sukker i en liten bolle.
2. DEKK kyllinglårene i marinaden og la det hvile i 30 minutter.
3. VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster til 195°C, og trykk Start/Pause.
4. PLASSER kyllinglårene i matkurven.
5. VELG Kylling, juster tiden til 20 minutter, og trykk Start/Pause.