SERVERING
2
Porsjoner
ARBEID
2
Timer
STEKETID
25
Minutter
INGREDIENSER
- 4 kyllinglår
- 2 1/3 dl kjernemelk
- 200 gram mel
- 1 ts hvitløkspulver
- 1 ts løkpulver
- 1 ts paprikakrydder
- 1/2 ts svart eller hvit pepper
- 1 ts salt
- 2 ss olje
- Matlagingsspray / olje
FREMGANGSMÅTE
1. BLAND kyllinglårene og kjernemelk i en gjenlukkbar pose. La det marinere i 1-1 1/2 time.
2. BLAND mel, krydder og salt i en bolle.
3. TA kyllinglårene rett fra posen og legg dem i mel. Pass på at kyllingen er helt dekket. Plasser deretter kyllingen på en tallerken og la dem stå i 15 minutter.
4. VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 195°C, og trykk Start/Pause.
5. DYPP en kjøkkenbørste inn i oljen og børst kyllinglårene på hver side.
6. PLASSER lårene i den forvarmede airfryeren.
7. VELG Kylling og trykk Start/Pause.
8. SNU kyllingen halvveis gjennom tilberedningen og spray med matlagingsspray.
9. LA kyllinglårene avkjøles i 5 minutter når du er ferdig med tilberedningen, og server deretter.