«Fritert» kylling

fritert kylling airfryer oppskrifter cosori
OmtalerVanskelighetsgradEnkel

INGREDIENSER 

  • 4 kyllinglår
  • 2 1/3 dl kjernemelk
  • 200 gram mel
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts løkpulver
  • 1 ts paprikakrydder
  • 1/2 ts svart eller hvit pepper
  • 1 ts salt
  • 2 ss olje
  • Matlagingsspray / olje

INGREDIENSER

  • 4 kyllinglår
  • 2 1/3 dl kjernemelk
  • 200 gram mel
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts løkpulver
  • 1 ts paprikakrydder
  • 1/2 ts svart eller hvit pepper
  • 1 ts salt
  • 2 ss olje
  • Matlagingsspray / olje

FREMGANGSMÅTE

1.  BLAND kyllinglårene og kjernemelk i en gjenlukkbar pose. La det marinere i 1-1 1/2 time.

2.  BLAND mel, krydder og salt i en bolle.

3.  TA kyllinglårene rett fra posen og legg dem i mel. Pass på at kyllingen er helt dekket. Plasser deretter kyllingen på en tallerken og la dem stå i 15 minutter.

4.  VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 195°C, og trykk Start/Pause.

5.  DYPP en kjøkkenbørste inn i oljen og børst kyllinglårene på hver side.

6.  PLASSER lårene i den forvarmede airfryeren.

7.  VELG Kylling og trykk Start/Pause.

8.  SNU kyllingen halvveis gjennom tilberedningen og spray med matlagingsspray.

9.  LA kyllinglårene avkjøles i 5 minutter når du er ferdig med tilberedningen, og server deretter.

 

Ingredients

Directions

«Fritert» kylling
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *