Klissete kylling med 5 krydre

Klissete kylling med 5 krydre airfryer oppskrifter
OmtalerDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 3 ss hoisinsaus
  • 1 ss østerssaus
  • 3 hvitløksfedd
  • 2 ts kinesisk fem-krydder (pulver)
  • 4 ss honning
  • 2 ss soyasaus
  • 4 kyllinglår, benløs med hud

INGREDIENSER

  • 3 ss hoisinsaus
  • 1 ss østerssaus
  • 3 hvitløksfedd
  • 2 ts kinesisk fem-krydder (pulver)
  • 4 ss honning
  • 2 ss soyasaus
  • 4 kyllinglår, benløs med hud

FREMGANGSMÅTE

1.  BLAND hoisinsaus, østerssaus, hvitløk, kinesisk fem-krydderpulver, 2 ss honning og 1 ss mørk soyasaus i en stor bolle.

2.  TILSETT kyllinglårene og bland godt. La dem marinere i minst 2 timer.

3.  VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster til 195°C, og trykk Start/Pause.

4.  PLASSER kyllinglårene i matkurven.

5.  VELG Kylling, juster tiden til 12 minutter, og trykk Start/Pause.

6.  BLAND resten av honningen og soyasausen sammen i en liten bolle.

7.  PENSLE toppen av kylling med honning-soyasaus etter 8 minutter med tilberedning. Sett deretter kurvene tilbake og fullfør de siste 4 minuttene.

8.  SERVERES med dampet kinesisk brokkoli og ris.

 

Ingredients

Directions

Klissete kylling med 5 krydre
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *