SERVERING
2
Porsjoner
ARBEID
2
Timer
STEKETID
12
Minutter
INGREDIENSER
- 3 ss hoisinsaus
- 1 ss østerssaus
- 3 hvitløksfedd
- 2 ts kinesisk fem-krydder (pulver)
- 4 ss honning
- 2 ss soyasaus
- 4 kyllinglår, benløs med hud
FREMGANGSMÅTE
1. BLAND hoisinsaus, østerssaus, hvitløk, kinesisk fem-krydderpulver, 2 ss honning og 1 ss mørk soyasaus i en stor bolle.
2. TILSETT kyllinglårene og bland godt. La dem marinere i minst 2 timer.
3. VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster til 195°C, og trykk Start/Pause.
4. PLASSER kyllinglårene i matkurven.
5. VELG Kylling, juster tiden til 12 minutter, og trykk Start/Pause.
6. BLAND resten av honningen og soyasausen sammen i en liten bolle.
7. PENSLE toppen av kylling med honning-soyasaus etter 8 minutter med tilberedning. Sett deretter kurvene tilbake og fullfør de siste 4 minuttene.
8. SERVERES med dampet kinesisk brokkoli og ris.