![ikon airfryer oppskrifter](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/04/ikon-airfryer-oppskrifter-370x400.png?media=1721807237)
SERVERING
2
Porsjoner
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721807237)
ARBEID
10
Minutter
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721807237)
STEKETID
12
Minutter
INGREDIENSER
- 60 gram Panko brødsmuler (Italiensk stil)
- 60 gram parmesanost, revet
- 2 kyllingbryst (450g)
- 70 gram mel
- 2 egg, pisket
- Matlagingsspray / olje
- 2 skiver mozzarella
- Marinarasaus, for servering
- 2 blader persille, finhakket, til pynt
![Cosori airfryer](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/03/Cosori-air-fryer-400x400.png?media=1721807237)
FREMGANGSMÅTE
1. VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 185°C, og trykk Start/Pause.
2. BLAND brødsmulene og parmesanosten i en bolle.
3. DYPP hvert kyllingbryst i mel, dypp deretter i de piskede eggene, og rull deretter i brødsmuleblanding.
4. SPRAY toppen av kyllingbrystene og innsiden av matkurvene med matlagingsspray og legg kyllingbrystene i kurven.
5. STEK kyllingbrystene på 185°C i 12 minutter.
6. LEGG 1 skive mozzarella på hvert kyllingbryst når det gjenstår 2 minutter av tilberedningen.
7. SERVERES med marinarasaus og pynt med finhakket persille.