Kylling parmesan

Kylling parmesan airfryer oppskrifter cosori
OmtalerDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 60 gram Panko brødsmuler (Italiensk stil)
  • 60 gram parmesanost, revet
  • 2 kyllingbryst (450g)
  • 70 gram mel
  • 2 egg, pisket
  • Matlagingsspray / olje
  • 2 skiver mozzarella
  • Marinarasaus, for servering
  • 2 blader persille, finhakket, til pynt

INGREDIENSER

  • 60 gram Panko brødsmuler (Italiensk stil)
  • 60 gram parmesanost, revet
  • 2 kyllingbryst (450g)
  • 70 gram mel
  • 2 egg, pisket
  • Matlagingsspray / olje
  • 2 skiver mozzarella
  • Marinarasaus, for servering
  • 2 blader persille, finhakket, til pynt

FREMGANGSMÅTE

1.  VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 185°C, og trykk Start/Pause.

2.  BLAND brødsmulene og parmesanosten i en bolle.

3.  DYPP hvert kyllingbryst i mel, dypp deretter i de piskede eggene, og rull deretter i brødsmuleblanding.

4.  SPRAY toppen av kyllingbrystene og innsiden av matkurvene med matlagingsspray og legg kyllingbrystene i kurven.

5.  STEK kyllingbrystene på 185°C i 12 minutter.

6.  LEGG 1 skive mozzarella på hvert kyllingbryst når det gjenstår 2 minutter av tilberedningen.

7.  SERVERES med marinarasaus og pynt med finhakket persille.

 

Ingredients

Directions

Kylling parmesan
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *