
SERVERING
2-3
Porsjoner

ARBEID
3
Minutter

STEKETID
5
Minutter
INGREDIENSER
- 1 1/2 ts salt
- 1 ts paprikakrydder
- 1 ts hvitløkspulver
- 1 ts provencekrydder
- 1 ts chilipulver
- 1/2 ts løkpulver
- 1/4 ts cayennepepper
- 1/4 ts sort pepper
- 1/4 ts tørket timian
- 450g store scampi, skrelles
- 1 1/2 ss olivenolje
- Limebåter, for servering

FREMGANGSMÅTE
1. VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 190°C, og trykk på Start/Pause.
2. BLAND alle krydderne sammen i en stor bolle. Sett til side.
3. HELL olivenolje på hver scampi til de er jevnt belagt.
4. DRYSS krydderblandingen på hver scampi og sørg for at det er godt blandet.
5. PLASSER rekene i matkurven til airfryeren.
6. VELG Scampi, juster tiden til 5 minutter, og trykk Start/Pause.
7. RIST kurvene halvveis gjennom matlagingen (Shake Reminder-funksjonen vil gi deg beskjed når).
8. SERVER med limebåter.