![ikon airfryer oppskrifter](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/04/ikon-airfryer-oppskrifter-370x400.png?media=1721807237)
SERVERING
2
Porsjoner
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721807237)
ARBEID
3
Minutter
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721807237)
STEKETID
8
Minutter
INGREDIENSER
- 2 laksefileter (170g)
- Salt og pepper
- 2 ss smør
- 2 ss frisk sitronsaft
- 1 hvitløksfedd
- 1/2 ts Worcestersaus
- Matlagingsspray / olje
![Cosori airfryer](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/03/Cosori-air-fryer-400x400.png?media=1721807237)
FREMGANGSMÅTE
1. KRYDRE laksen med salt og pepper etter egne preferanser.
2. VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 177°C, og trykk Start/Pause.
3. SPRAY matkurvene med matlagingsspray og legg fisken inni.
4. VELG Sjømat og trykk Start/Pause.
5. BLAND smør, sitronsaft, hvitløk og Worcestersaus i en liten gryte og la det smelte på lav varme, ca 1 minutt.
6. SERVER laksefiletene med ris og topp med sitronsmørsaus.