Krabbekaker

Krabbekaker airfryer oppskrifter cosori
Omtaler

INGREDIENSER 

RÉMOULADE

  • 60 gram majones
  • 1 ts kapers, vasket
  • 1/2 ss søt sylteagurk, hakket
  • 1/2 ss rødløk, finhakket
  • 1/2 ss sitronsaft
  • 1/2 ts Dijonsennep
  • Salt og pepper

KRABBEKAKER

  • 1 stort egg, pisket
  • 1 1/4 ss majones
  • 3/4 ts Dijonsennep
  • 1 ts Worcestersaus
  • 1 ts Old Bay krydder
  • 1/4 ts salt
  • En klype pepper
  • En klype cayennepepper
  • 30 gram selleri, terninger
  • 30 gram rød paprika, terninger
  • 2 ss fersk persille, finhakket
  • 225g krabbekjøtt
  • 30 gram panko brødsmuler
  • Matlagingsspray / olje

INGREDIENSER

RÉMOULADE

  • 60 gram majones
  • 1 ts kapers, vasket
  • 1/2 ss søt sylteagurk, hakket
  • 1/2 ss rødløk, finhakket
  • 1/2 ss sitronsaft
  • 1/2 ts Dijonsennep
  • Salt og pepper

KRABBEKAKER

  • 1 stort egg, pisket
  • 1 1/4 ss majones
  • 3/4 ts Dijonsennep
  • 1 ts Worcestersaus
  • 1 ts Old Bay krydder
  • 1/4 ts salt
  • En klype pepper
  • En klype cayennepepper
  • 30 gram selleri, terninger
  • 30 gram rød paprika, terninger
  • 2 ss fersk persille, finhakket
  • 225g krabbekjøtt
  • 30 gram panko brødsmuler
  • Matlagingsspray / olje

 

FREMGANGSMÅTE

1.  BLAND godt sammen rémoulade ingrediensene i en bolle. Sett til side.

2.  VISP sammen egget, majones, sennep, Worcestersaus, Old Bay, Salt, Pepper Cayennepepper, selleri, paprika og persille.

3.  LEGG krabbekjøttet forsiktig inn i eggeblandingen og bland det godt sammen.

4.  DRYSS brødsmulene over krabbeblandingen og bland det godt sammen.

5.  FORM krabbeblandingen til 4 kaker og la det avkjøles i kjøleskapet i 30 minutter.

6.  VELG Forvarme på Cosori airfryer og trykk Start/Pause.

7.  PlASSER bakepapir i matkurvene. Spray krabbekakene med matlagingsspray / olje og legg dem forsiktig inn i matkurven.

8.  STEK krabbekakene på 200°C i 8 minutter til de er gyllenbrune.

9.  SNU krabbekakene halvveis gjennom tilberedningen.

10.  SERVER med rémoulade.

 

Ingredients

Directions

Krabbekaker
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *