Yoghurtkake med sitron og bær

Yoghurtkake airfryer
OmtalerVanskelighetsgradMiddels

INGREDIENSER 

  • 2 store egg
  • 1 dl gresk yoghurt
  • 1 sitron (skrelt)
  • 3 ss sitronsaft
  • 1/2 ts vaniljeekstrakt
  • 200 gram sukker
  • 200 gram mel
  • 1 1/2 ts bakepulver
  • 1/4 ts natron
  • 1/2 ts salt
  • 120 ml olivenolje
  • 200 gram skogsbær (frossende)

INGREDIENSER

  • 2 store egg
  • 1 dl gresk yoghurt
  • 1 sitron (skrelt)
  • 3 ss sitronsaft
  • 1/2 ts vaniljeekstrakt
  • 200 gram sukker
  • 200 gram mel
  • 1 1/2 ts bakepulver
  • 1/4 ts natron
  • 1/2 ts salt
  • 120 ml olivenolje
  • 200 gram skogsbær (frossende)

FREMGANGSMÅTE

1.  PISK sammen egg, gresk yoghurt, sitronskall, sitronsaft, vaniljeekstrakt og sukker i en stor bolle til røren er glatt.

2.  RØR inn mel, bakepulver, natron og salt. Tilsett olivenolje og rør til det er godt blandet.

3.  BLAND bærene i 1 ss mel. Legg de blandede bærene inn i kakedeigen. 

4.  VELG forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 150 ° C, og trykk Start / Pause.

5.  SMØR en 18 centimeters kakeform. Tilsett kakedeig i formen.

6.  SETT kaken i den forvarmede airfryeren. Sett tiden til 60 minutter og trykk Start / Pause.

7.  FJERN kaken når du ser at den ikke er bløt inni. Bruk en kniv eller tannpirker for å sjekke konsistensen.

8.  LA kaken avkjøles til romtemperatur før du skjærer den i skiver og serverer.

 

Ingredients

Directions

Yoghurtkake med sitron og bær
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *