SERVERING
6-8
Porsjoner
ARBEID
10
Minutter
STEKETID
15
Minutter
INGREDIENSER
- 50 gram sukker
- 1 1/4 dl kokosmelk eller soyamelk
- 3 ss kokosolje
- 1/2 ts vaniljeekstrakt
- 135 gram mel
- 2 ss kakaopulver
- 1 ts bakepulver
- 1/4 ts natron
- 1/4 ts salt
- 80 gram sjokolade, i biter
- Matlagingsspray / olje
FREMGANGSMÅTE
1. BLAND sukker, kokosmelk, kokosolje og vaniljeekstrakt i en liten bolle, og sett deretter til side.
2. BLAND sammen mel, kakaopulver, bakepulver, natron og salt i en egen bolle og sett til side.
3. BLAND de tørre ingrediensene i de våte ingrediensene, gradvis, til røren blir glatt. Tilsett deretter sjokoladebitene og bland godt.
4. VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 150°C, og trykk på Start/Pause.
5. SMØR muffinsformer med matlagingsspray og hell røre i formene til de er 3/4 fulle.
6. LEGG muffinsformene forsiktig inn i matkurven til airfryeren. Velg Dessert, juster tiden til 15 minutter, og trykk deretter Start/Pause.
7. TA UT muffinsene fra matkurven når tilberedingen er ferdig og la dem avkjøles i 10 minutter før servering.