SERVERING
4-5
Porsjoner
ARBEID
35
Minutter
STEKETID
20
Minutter
INGREDIENSER
- 300g pizza deig, nedkjølt
- Mel, (dryss på deigen)
- 8 skiver skinke, kokt
- 3 skiver provolone
- 3 skiver mozzarella
- 100 gram stekt rød paprika, hakket
- 1 ts provencekrydder
- 1 egg, pisket
- 1 ss melk
- 1/4 ts salt
- 1/4 ts tørket oregano
- 1/4 ts hvitløkspulver
- 1/4 ts sort pepper
FREMGANGSMÅTE
1. LA deigen hvile med romtemperatur i 30 minutter.
2. DRYSS mel på deigen og rull den ut til 6 mm tykkelse.
3. LEGG skinke, oster, paprika og provencekrydder på halvparten av deigen. Brett over for å forsegle.
4. BLAND egget og melken sammen. Pensle toppen av deigen med eggeblanding.
5. DRYSS salt, oregano, hvitløkspulver og pepper på toppen. Sett til side.
6. VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster til 177°C, og trykk Start/Pause.
7. PLASSER Stromboli i matkurven.
8. STEK på 177°C i 20 minutter. Snu Stromboli hvert 5 minutt under tilberedningen.