![ikon airfryer oppskrifter](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/04/ikon-airfryer-oppskrifter-370x400.png?media=1721807237)
SERVERING
2-4
Porsjoner
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721807237)
ARBEID
5
Timer
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721807237)
STEKETID
10
Minutter
INGREDIENSER
- 450g kyllingvinger
- 4 dl kjernemelk
- 1 ss Tabasco
- 180 gram mel
- 2 1/2 ts salt
- 1 1/ 2 ts svart pepper
- 2 ts hvitløkspulver
- 2 ts løkpulver
- 2 ts paprikakrydder
- 1 1/2 ts sennep
- 1 ts cayennepepper
- 1 1/2 ss maisstivelse
- Matlagingsspray / olje
![Cosori airfryer](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/03/Cosori-air-fryer-400x400.png?media=1721807237)
FREMGANGSMÅTE
1. MARINER kyllingvingene i kjernemelk og Tabasco i 4 timer eller over natten.
2. TILSETT alle de resterende ingrediensene i en stor bolle og bland godt.
3. BLAND den marinerte kyllingen i melblandingen og rist av ingredienser hvis det fester seg for mye.
4. BLAND 1/3 av marinaden i melblandingen og bland godt. Dette vil skape små flak.
5. LA kyllingen stå ute i en time til belegget blir klebrig og legg kyllingen tilbake i melblandingen. Sett til side.
6. VELG Forvarme på Cosori airfryer og trykk Start/Pause.
7. SPRAY et lite belegg av matlagingsspray / olje på hver side av kyllingvingene og legg dem i matkurven.
8. STEK kyllingen på 200°C i 10 minutter, til de er gyllenbrune og sprø.