Cajun kyllingvinger

Cajun kyllingvinger airfryer oppskrifter
OmtalerVanskelighetsgradMiddels

INGREDIENSER 

  • 450g kyllingvinger
  • 4 dl kjernemelk
  • 1 ss Tabasco
  • 180 gram mel
  • 2 1/2 ts salt
  • 1 1/ 2 ts svart pepper
  • 2 ts hvitløkspulver
  • 2 ts løkpulver
  • 2 ts paprikakrydder
  • 1 1/2 ts sennep
  • 1 ts cayennepepper
  • 1 1/2 ss maisstivelse
  • Matlagingsspray / olje

INGREDIENSER

  • 450g kyllingvinger
  • 4 dl kjernemelk
  • 1 ss Tabasco
  • 180 gram mel
  • 2 1/2 ts salt
  • 1 1/ 2 ts svart pepper
  • 2 ts hvitløkspulver
  • 2 ts løkpulver
  • 2 ts paprikakrydder
  • 1 1/2 ts sennep
  • 1 ts cayennepepper
  • 1 1/2 ss maisstivelse
  • Matlagingsspray / olje

FREMGANGSMÅTE

1.  MARINER kyllingvingene i kjernemelk og Tabasco i 4 timer eller over natten.

2.  TILSETT alle de resterende ingrediensene i en stor bolle og bland godt.

3.  BLAND den marinerte kyllingen i melblandingen og rist av ingredienser hvis det fester seg for mye.

4.  BLAND 1/3 av marinaden i melblandingen og bland godt. Dette vil skape små flak.

5.  LA kyllingen stå ute i en time til belegget blir klebrig og legg kyllingen tilbake i melblandingen. Sett til side.

6.  VELG Forvarme på Cosori airfryer og trykk Start/Pause.

7.  SPRAY et lite belegg av matlagingsspray / olje på hver side av kyllingvingene og legg dem i matkurven.

8.  STEK kyllingen på 200°C i 10 minutter, til de er gyllenbrune og sprø.

 

Ingredients

Directions

Notes

Cajun kyllingvinger
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *