Sjokoladesufflé

Sjokoladesufflé airfryer oppskrifter
OmtalerVanskelighetsgradMiddels

INGREDIENSER 

  • Smør, til smøring
  • Sukker, dryss
  • 80 gram kokesjokolade
  • 60 gram smør
  • 2 egg, skill eggeplomme og eggehvite
  • 1/2 ts ren vaniljeekstrakt
  • 2 ss mel
  • 3 ss sukker
  • Melis, dryss

INGREDIENSER

  • Smør, til smøring
  • Sukker, dryss
  • 80 gram kokesjokolade
  • 60 gram smør
  • 2 egg, skill eggeplomme og eggehvite
  • 1/2 ts ren vaniljeekstrakt
  • 2 ss mel
  • 3 ss sukker
  • Melis, dryss

FREMGANGSMÅTE

1.  SMØR to ramekiner / former som rommer 2 dl med smør. Dryss sukker i ramekinene/formene, rist for å spre det rundt, og hell deretter ut det som ikke setter seg fast.

2.  SMELT sjokolade og smør sammen til det er flytende.

3.  VISP eggeplommene og vaniljeekstraktet godt inn i bollen med smeltet sjokolade. Rør inn melet til det ikke er klumper og sett til side for avkjøling.

4.  VISP eggehvitene i en stor bolle med en mikser med middels hastighet til massen begynner å bli skummete og litt hvit.

5.  TILSETT sukkeret, litt om gangen, fortsetter å visp med middels hastighet, og deretter øk hastigheten til det hvite begynner å bli stivt. Sett til side.

6.  VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 165°C, og trykk på Start/Pause.

7.  RØR ca 1/3 av eggehviten inn i sjokoladeblandingen. Deretter blander du sjokoladeblandingen inn i den resterende eggehviten, bland forsiktig, men grundig.

8.  HELL røren inn i ramekinene/formene og legg dem i matkurven til airfryeren.

9.  STEK suffléene på 165°C i 13 minutter.

10.  DRYSS melis på suffléene etter tilberedning og server umiddelbart.

 

Ingredients

Directions

Sjokoladesufflé
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.