
SERVERING
2
Porsjoner

ARBEID
10
Minutter

STEKETID
13
Minutter
INGREDIENSER
- Smør, til smøring
- Sukker, dryss
- 80 gram kokesjokolade
- 60 gram smør
- 2 egg, skill eggeplomme og eggehvite
- 1/2 ts ren vaniljeekstrakt
- 2 ss mel
- 3 ss sukker
- Melis, dryss

FREMGANGSMÅTE
1. SMØR to ramekiner / former som rommer 2 dl med smør. Dryss sukker i ramekinene/formene, rist for å spre det rundt, og hell deretter ut det som ikke setter seg fast.
2. SMELT sjokolade og smør sammen til det er flytende.
3. VISP eggeplommene og vaniljeekstraktet godt inn i bollen med smeltet sjokolade. Rør inn melet til det ikke er klumper og sett til side for avkjøling.
4. VISP eggehvitene i en stor bolle med en mikser med middels hastighet til massen begynner å bli skummete og litt hvit.
5. TILSETT sukkeret, litt om gangen, fortsetter å visp med middels hastighet, og deretter øk hastigheten til det hvite begynner å bli stivt. Sett til side.
6. VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 165°C, og trykk på Start/Pause.
7. RØR ca 1/3 av eggehviten inn i sjokoladeblandingen. Deretter blander du sjokoladeblandingen inn i den resterende eggehviten, bland forsiktig, men grundig.
8. HELL røren inn i ramekinene/formene og legg dem i matkurven til airfryeren.
9. STEK suffléene på 165°C i 13 minutter.
10. DRYSS melis på suffléene etter tilberedning og server umiddelbart.