
SERVERING
8-10
Kanelsnurrer

ARBEID
1,5
Timer

STEKETID
12
Minutter
INGREDIENSER
GLASUR
- 60 gram kremost
- 200 gram sukker
- 100 gram smør
- 1/2 ts vaniljeekstrakt
KANELSNURRER
- 2,5 dl melk, varm
- 60 gram smør, smeltet
- 50 gram sukker
- 1/2 pakke tørr gjær
- 300 gram mel
- 1/2 ts bakepulver
- 1 ts salt
- 60 gram smør, myknet
- 100 gram brunt sukker
- 2 1/2 ts kanel

FREMGANGSMÅTE
1. BLAND godt sammen alle ingrediensene til glasuren og sørg for at det ikke er noen klumper. Sett til side.
2. BLAND varm melk, smeltet smør, hvitt sukker og tørr gjær i en stor bolle og la det ligge i 1 minutt.
3. TILSETT 300 gram mel i bollen og sørg for at det blir godt blandet. Dekk til med et håndkle og la bollen stå på et varmt område i 1 time.
4. BLAND inn det resterende melet, bakepulver og salt.
5. LEGG mel på en overflate og kna deigen. Rull den deretter ut til en 6 millimeters tykkelse.
6. SPRE det myke smøret på deigen, og dryss det brune sukkeret og kanel på toppen.
7. RULL deigen fra den ene siden til den andre.
8. SKJÆR deigen i 2-3 centimeters tykke skiver. Legg dem deretter på en smurt panne, og dekk til med et håndkle i 30 minutter.
9. VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 165°C, og trykk Start/Pause.
10. PLASSER kanelsnurrene på bakepapir og sett dem inn i matkurven til airfryeren.
11. STEK kanelsnurrene på 165°C i 12 minutter.
12. SPRE glasuren på toppen av hver kanelsnurr når de er ferdig tilberedt.
Er det ikke alt for mye mel i denne oppskriften? Den engelske versjonen har mye mindre.
Hei,
Takk for opplysningen! Det stemmer at denne oppskriften inneholde alt for mye mel og dette er nå blitt ordnet.
Ønsker deg en riktig god dag! 🙂
Mvh
Cosori
Har bakt kanelsnurrene,ble kjempegode…Men synes de ble litt deigete under…Så måtte snu dem… siste 3 minuttene av steketiden.