![ikon airfryer oppskrifter](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/04/ikon-airfryer-oppskrifter-370x400.png?media=1721807237)
SERVERING
2
Porsjoner
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721807237)
ARBEID
10
Minutter
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721807237)
STEKETID
6
Minutter
INGREDIENSER
CHIMICHURRI SAUS
- 60 ml ekstra-virgin olivenolje
- 15 gram basilikum
- 15 gram koriander
- 15 gram persille
- 4 ansjosfileter
- liten sjalottløk
- hvitløksfedd, skrelt
- 1 sitron, juice
- En klype chilipulver
Biff
- 2 ts vegetabilsk olje
- 1 New York stripe biff (500 gram)
- Salt og pepper
![Cosori airfryer](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/03/Cosori-air-fryer-400x400.png?media=1721807237)
FREMGANGSMÅTE
1. BLAND alle Chimichurri sausingrediensene i en blender, og bland til ønsket konsistens er nådd.
2. VELG Forvarme på Cosori airfryer og trykk på Start/Pause.
3. GNIKK vegetabilsk olje på biffen og krydre med salt og pepper.
4. LEGG biffen i den forvarmede airfryeren.
5. VELG Biff, juster tiden til 6 minutter (medium rare), og trykk Start/ Pause.
6. LA biffen hvile i 5 minutter når du er ferdig. Skjær deretter opp i skiver, topp med Chimichurri saus, og server.