Italienske kjøttboller

Italienske kjøttboller airfryer oppskrifter
OmtalerDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 225 gram kjøttdeig
  • 30 gram panko brødsmuler
  • 30 ml melk
  • 1 egg
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts løkpulver
  • 2 ts tørket oregano
  • 1 ss tørket persille
  • Salt og pepper
  • 3 ss parmesanost, revet, pluss mer for servering
  • Matlagingsspray / olje
  • Marinarasaus, for servering

INGREDIENSER

  • 225 gram kjøttdeig
  • 30 gram panko brødsmuler
  • 30 ml melk
  • 1 egg
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts løkpulver
  • 2 ts tørket oregano
  • 1 ss tørket persille
  • Salt og pepper
  • 3 ss parmesanost, revet, pluss mer for servering
  • Matlagingsspray / olje
  • Marinarasaus, for servering

FREMGANGSMÅTE

1.  BLAND kjøttdeig, brødsmuler, melk, egg, krydder, salt, pepper og parmesan godt sammen.

2.  FORM kjøttblandingen til mellomstore baller. Sett til side i kjøleskapet i 10 minutter.

3.  VELG Forvarme på Cosori airfryer og trykk Start/Pause.

4.  FJERN kjøttboller fra kjøleskapet og legg dem inni matkurven. Spray kjøttbollene med litt matlagingsspray og stek på 200°C i 8 minutter.

5.  SERVERES med marinarasaus og mer revet parmesan.

 

Ingredients

Directions

Italienske kjøttboller
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *