Hvitløksbrød

hvitløksbrød airfryer
OmtalerVanskelighetsgradEnkel

INGREDIENSER 

  • 1 fransk baguette, 30 centimeter
  • 4 hvitløksfedd, hakket
  • 3 ss smør, romtemperert
  • 1 ss olivenolje
  • 2 ss parmesanost, revet
  • 2 ss persille, finhakket

INGREDIENSER

  • 1 fransk baguette, 30 centimeter
  • 4 hvitløksfedd, hakket
  • 3 ss smør, romtemperert
  • 1 ss olivenolje
  • 2 ss parmesanost, revet
  • 2 ss persille, finhakket

 

FREMGANGSMÅTE

1.  SKJÆR baguetten på langs i to like store deler. Kutt deretter hver av skivene på midten og lag fire 15 centimeters lange skiver.

2.  VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 160°C, og trykk Start/Pause.

3.  BLAND hvitløk, smør og olivenolje sammen for å lage fyll.

4.  SPRE fyllet jevnt på de 4 skivene og dryss med parmesanost.

5.  LEGG skivene i matkurven til airfryeren.

6.  VELG Brød og trykk Start/Pause.

7.  PYNT med finhakket persille når maten er ferdig tilberedt.

 

Ingredients

Directions

Hvitløksbrød
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *