Blomstrende løk

Blomstrende løk airfryer oppskrfiter
OmtalerVanskelighetsgradMiddels

INGREDIENSER 

  • 1 stor løk
  • 130 gram mel
  • 1 ss paprikapulver
  • 2 ts salt
  • 2 ts hvitløkspulver
  • 1 ts chilipulver
  • 1/2 ts sort pepper
  • 1/2 ts tørket oregano
  • 3 dl vann
  • 60 gram Panko brødsmuler (Italiensk stil)
  • Matlagingsspray / olje

INGREDIENSER

  • 1 stor løk
  • 130 gram mel
  • 1 ss paprikapulver
  • 2 ts salt
  • 2 ts hvitløkspulver
  • 1 ts chilipulver
  • 1/2 ts sort pepper
  • 1/2 ts tørket oregano
  • 3 dl vann
  • 60 gram Panko brødsmuler (Italiensk stil)
  • Matlagingsspray / olje

FREMGANGSMÅTE

1.  SKRELL løk og skjær av toppen. Plasser den flate siden ned på et skjærebrett.

2.  SKJÆR nedover, fra midten og utover, helt ned til skjærebrettet. Gjenta for å lage 8 jevnt fordelte kutt rundt løken. Pass på at kniven skjærer gjennom alle lagene, men la løken være koblet fast til den midterste delen. Sett til side.

3.  LEGG løken i isvann i minst 2 timer, og tørk deretter.

4.  BLAND sammen mel, paprikapulver, salt, hvitløkspulver, chilipulver, sort pepper, oregano og vann til det danner en røre.

5.  VELG Forvarme på Cosori airfryer og trykk Start/Pause.

6.  DEKK løken med røren, spre ut lagene og sørg for at hvert lag er dekket med røre. Dryss deretter toppen og bunnen av løken med brødsmuler.

7.  SPRAY bunnen av matkurven med matlagingsspray og legg løken inni.

8.  STEK løken på 200°C i 10 minutter og stek deretter i ytterligere 15 minutter på 177°C.

 

Ingredients

Directions

Blomstrende løk
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

One thought on “Blomstrende løk

  1. Tora says:

    Det er noe med timingen her som ikke heeelt funker. Løken ble seig, hard og litt for crispy i kantene. Mer enn nok røre til maaange løk. Jeg lagde av tre store. Her trengs det noen tweaks 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.