Bakt egg i kopp

bakt egg i kopp airfryer oppskrifter
OmtalerVanskelighetsgradEnkel

INGREDIENSER

  • 3 egg
  • 6 skiver røkt bacon av svin eller kalkun
  • 60 gram spinat, vasket
  • 85 ml kremfløte
  • 2 ss parmesan, revet
  • Salt og pepper
  • Matlagningsspray / olje

INGREDIENSER

  • 3 egg
  • 6 skiver røkt bacon
  • 60 gram spina, vasket
  • 85 ml kremfløte
  • 2 ss parmesan, revet
  • Salt og pepper
  • Matlagningsspray / olje

FREMGANGSMÅTE

1.   VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster til 180°C, og trykk Start/Pause.

2.   SPRAY tre kopper/former med matlagingsspray / olje. 

3.   TILSETT 1 egg til hver kopp/form.

4.   STEK baconet i en panne til det er sprøtt, ca. 5 minutter.

5.   TILSETT spinat og stek til det er brunt, ca. 2 minutter.

6.   BLAND i kremfløte og parmesan. Stek i 2 til 3 minutter.

7.   HELL kremblandingen på toppen av eggene.

8.   PLASSER koppene/formene i den forvarmede airfryeren og stek i 4 minutter på 180°C, til eggehviten er helt fast.

9.   SMAK til med salt og pepper.

 

Ingredients

Directions

Bakt egg i kopp
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

1 thoughts on “Bakt egg i kopp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *