![ikon airfryer oppskrifter](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/04/ikon-airfryer-oppskrifter-370x400.png?media=1721807237)
SERVERING
4-5
Porsjoner
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721807237)
ARBEID
10
Minutter
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721807237)
STEKETID
7
Minutter
INGREDIENSER
- 450 gram valgfri fisk, 11 stk (8 centimeters tykke strimler)
- 50 gram maismel
- 1/2 ts malt spisskummen
- 1/2 ts chilipulver
- 1/2 ts hvitløkspulver
- 1/2 ts løkpulver
- 1/2 ts salt
- 1/4 ts sort pepper
- Matlagingsspray / olje
- Tortillas
- Tartarsaus
- Limebåter
![Cosori airfryer](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/03/Cosori-air-fryer-400x400.png?media=1721807237)
FREMGANGSMÅTE
1. SKJÆR fisken i 11 strimler med 8 centimeter tykkelse.
2. BLAND maismel og krydder sammen i en liten bolle.
3. DEKK fiskestrimlene med krydret maismel. Sett til side i kjøleskapet.
4. VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 177°C, og trykk Start/Pause.
5. SPRAY fisken med litt matlagingsspray og legg strimlene i matkurven.
6. VELG Sjømat, juster tiden til 7 minutter, og trykk Start/Pause.
7. SNU fisken halvveis gjennom tilberedningen.
8. SERVER fisken på tortillas med tartarsaus og litt lime.