
SERVERING
2
Porsjoner

ARBEID
3
Minutter

STEKETID
7
Minutter
INGREDIENSER
- 2 1/4 ts paprikakrydder
- 1 ts hvitløkspulver
- 1 ts løkpulver
- 1 ts malt tørket timian
- 1 ts malt svart pepper
- 1/4 ts cayennepepper
- 1/4 ts tørket basilikum
- 1/4 ts tørket oregano
- 2 steinbitfileter (170 gram)
- Matlagingsspray / olje

FREMGANGSMÅTE
1. VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 177°C, og trykk Start/Pause.
2. BLAND alle krydderne sammen i en bolle.
3. KRYDRE fisken med en liberal mengde krydderblanding på hver side.
4. SPRAY på hver side av fisken med matlagingsspray og legg det i matkurven.
5. VELG Sjømat og trykk Start/Pause.
6. TA maten forsiktig ut når det er klart og plasser fisken over maisgrøt.
Siden jeg ikke har maispulver og heller ikke har laget maisgrøt før, øagde jeg luftig potetstappe med smørstekt og så dampet sommerkål. Fisken ble perfekt. Krydderforslaget akkurat passe til dette.