![ikon airfryer oppskrifter](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/04/ikon-airfryer-oppskrifter-370x400.png?media=1721807237)
SERVERING
4
Porsjoner
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721807237)
ARBEID
10
Minutter
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721807237)
STEKETID
8
Minutter
INGREDIENSER
- 2 squash, skåret i 2 centimeters tykke strimler
- 65 gram mel
- 2 ts salt
- 1/2 ts sort pepper
- 2 egg
- 1 ss melk
- 100 gram Panko brødsmuler (italiensk stil)
- 35 gram parmesanost, revet
- Matlagingsspray / olje
- Dressing
![Cosori airfryer](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/03/Cosori-air-fryer-400x400.png?media=1721807237)
FREMGANGSMÅTE
1. SKJÆR squashen i 2 centimeters tykke strimler.
2. BLAND sammen mel, salt og pepper i en bolle.
3. VISP sammen eggene og melken i en egen bolle.
4. BLAND brødsmulene og parmesanost i en egen bolle.
5. BLAND hvert stykke squash med mel, dypp deretter i egg, og rull dem tilslutt i brødsmuler. Sett til side.
6. VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 177°C, og trykk Start/Pause.
7. PLASSER squashen i matkurven til airfryeren og spray med litt matlagingsspray.
8. VELG Frossen mat, juster tiden til 8 minutter, og trykk Start/Pause.
9. RIST kurvene halvveis i tilberedningen (Shake Reminder-funksjonen vil gi deg beskjed når).
10. SERVER med dressing.