Potetchips

Potetchips airfryer oppskrifter
OmtalerDifficultyBeginner

INGREDIENSER 

  • 2 liter vann
  • 1 ss salt
  • 2 store poteter, tynne skiver
  • 1 ss olivenolje
  • Salt og pepper

INGREDIENSER

  • 2 liter vann
  • 1 ss salt
  • 2 store poteter, tynne skiver
  • 1 ss olivenolje
  • Salt og pepper

FREMGANGSMÅTE

1.  BLAND sammen vannet og saltet i en stor bolle til alt saltet oppløses.

2.  SKJÆR POTETENE i tynne skiver. Bruk av mandolin anbefales på det sterkeste (bruk et 1,5 mm blad).

3.  BLØTLEGG potetene i saltvannet i 30 minutter.

4.  TA UT potetene og klapp dem tørre med papir/håndkle.

5.  VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 165°C, og trykk Start/Pause.

6.  DEKK potetskivene med olivenolje.

7.  LEGG de tynne potetskivene i matkurven til airfryeren.

8.  STEK potetene på 165°C i 25 minutter. Sørg for å riste kurvene halvveis i tilberedningen.

9.  KRYDRE potetene med salt og pepper når de er ferdig tilberedt.

 

Ingredients

Directions

Potetchips
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *