SERVERING
4
Porsjoner
ARBEID
3
Minutter
STEKETID
20
Minutter
INGREDIENSER
- 2 liter vann
- 1 ss salt
- 2 store poteter, tynne skiver
- 1 ss olivenolje
- Salt og pepper
FREMGANGSMÅTE
1. BLAND sammen vannet og saltet i en stor bolle til alt saltet oppløses.
2. SKJÆR POTETENE i tynne skiver. Bruk av mandolin anbefales på det sterkeste (bruk et 1,5 mm blad).
3. BLØTLEGG potetene i saltvannet i 30 minutter.
4. TA UT potetene og klapp dem tørre med papir/håndkle.
5. VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 165°C, og trykk Start/Pause.
6. DEKK potetskivene med olivenolje.
7. LEGG de tynne potetskivene i matkurven til airfryeren.
8. STEK potetene på 165°C i 25 minutter. Sørg for å riste kurvene halvveis i tilberedningen.
9. KRYDRE potetene med salt og pepper når de er ferdig tilberedt.
Hva slag potetsort?
Oppskrifter