Kyllingvinger

kyllingvinger airfryer oppskrifter cosori
OmtalerDifficultyIntermediate

INGREDIENSER

  • 1 ss hvitløkspulver
  • 1 kyllingbuljong
  • 1 ss grillkrydder (hvitløk og urter)
  • 1 ts salt
  • 1 ts sort pepper
  • 1 ts paprikakrydder
  • 1 ts cayennepepper
  • 1 ts Old Bay krydder
  • 1 ts løkpulver
  • 1/2 ts tørket oregano
  • 450g kyllingvinger
  • Matlagingsspray / olje
  • Dressing, for servering

INGREDIENSER

  • 1 ss hvitløkspulver
  • 1 kyllingbuljong
  • 1 ss grillkrydder (hvitløk og urter)
  • 1 ts salt
  • 1 ts sort pepper
  • 1 ts paprikakrydder
  • 1 ts cayennepepper
  • 1 ts Old Bay krydder
  • 1 ts løkpulver
  • 1/2 ts tørket oregano
  • 450g kyllingvinger
  • Matlagingsspray / olje
  • Dressing, for servering

FREMGANGSMÅTE

1.  VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 195°C, og trykk Start/Pause.

2.  BLAND krydderet godt i en bolle.

3.  KRYDRE kyllingvingene med halvparten av krydderblandingen og spray kyllingen med litt matlagingsspray / olje.

4.  LEGG kyllingvingene i matkurven til airfryeren.

5.  VELG Kylling, juster tiden til 30 minutter, og trykk Start/Pause.

6.  RIST kurvene halvveis gjennom tilberedningen.

7.  PLASSER vingene i en bolle og dryss med den andre halvdelen av krydderet til de er godt dekket.

8.  SERVER med dressing.

 

Ingredients

Directions

Kyllingvinger
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *