
SERVERING
4
Porsjoner

ARBEID
5
Minutter

STEKETID
30
Minutter
INGREDIENSER
- 1 ss hvitløkspulver
- 1 kyllingbuljong
- 1 ss grillkrydder (hvitløk og urter)
- 1 ts salt
- 1 ts sort pepper
- 1 ts paprikakrydder
- 1 ts cayennepepper
- 1 ts Old Bay krydder
- 1 ts løkpulver
- 1/2 ts tørket oregano
- 450g kyllingvinger
- Matlagingsspray / olje
- Dressing, for servering

FREMGANGSMÅTE
1. VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 195°C, og trykk Start/Pause.
2. BLAND krydderet godt i en bolle.
3. KRYDRE kyllingvingene med halvparten av krydderblandingen og spray kyllingen med litt matlagingsspray / olje.
4. LEGG kyllingvingene i matkurven til airfryeren.
5. VELG Kylling, juster tiden til 30 minutter, og trykk Start/Pause.
6. RIST kurvene halvveis gjennom tilberedningen.
7. PLASSER vingene i en bolle og dryss med den andre halvdelen av krydderet til de er godt dekket.
8. SERVER med dressing.