Kyllingvinger med hvitløk og parmesan

Kyllingvinger med hvitløk og parmesan
OmtalerVanskelighetsgradMiddels

INGREDIENSER

  • 2 ss maisstivelse
  • 4 ss parmesan, revet
  • 1 ss hvitløkspulver
  • Salt og pepper
  • 680g kyllingvinger
  • Matlagingsspray / olje

INGREDIENSER

  • 2 ss maisstivelse
  • 4 ss parmesan, revet
  • 1 ss hvitløkspulver
  • Salt og pepper
  • 680g kyllingvinger
  • Matlagingsspray / olje

FREMGANGSMÅTE

1.  VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 195°C, og trykk Start/Pause.

2.  BLAND maisstivelsen, parmesan, hvitløkspulver, salt og pepper i en bolle.

3.  LEGG kyllingvingene inn i bollen med krydder og bland dem godt sammen.

4.  SPRAY kyllingen og matkurven med litt matlagingsspray / olje.

5.  VELG Kylling og trykk Start/Pause. Sørg for å riste kurvene halvveis gjennom tilberedningen.

6.  DRYSS restene av parmesanblandingen over kyllingen og server.

 

Ingredients

Directions

Kyllingvinger med hvitløk og parmesan
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *