SERVERING
2-4
Porsjoner
ARBEID
1
Time
STEKETID
10
Minutter
INGREDIENSER
- 3 ss olivenolje
- 3 hvitløksfedd, finhakket
- 1 ts tørket oregano
- 1/2 ts tørket timian
- 1/2 ts salt
- 1/4 ts sort pepper
- 1 sitron (saft)
- 450g kyllinglår, skjær i 4 centimeters tykke skiver
- Trespyd
FREMGANGSMÅTE
1. BLAND sammen olivenolje, hvitløk, oregano, timian, salt, sort pepper og sitronsaft sammen i en stor bolle.
2. TILSETT kyllingen til marinaden og la det marinere i 1 time.
3. VELG Forvarme, juster temperaturen til 195°C, og trykk Start/Pause.
4. SKJÆR marinert kylling i 4 centimeters tykke skiver og dra spyd gjennom hver skive.
5. PLASSER spydene i matkurven til airfryeren.
6. VELG Kylling, still inn tiden på 10 minutter, og trykk Start/Pause.