Kyllingspyd med hvitløk og urter

kyllingspyd med hvitløk og urter airfryer oppskrifter
OmtalerVanskelighetsgradEnkel

INGREDIENSER 

  • 3 ss olivenolje
  • 3 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 ts tørket oregano
  • 1/2 ts tørket timian
  • 1/2 ts salt
  • 1/4 ts sort pepper
  • 1 sitron (saft)
  • 450g kyllinglår, skjær i 4 centimeters tykke skiver
  • Trespyd

INGREDIENSER

  • 3 ss olivenolje
  • 3 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 ts tørket oregano
  • 1/2 ts tørket timian
  • 1/2 ts salt
  • 1/4 ts sort pepper
  • 1 sitron (saft)
  • 450g kyllinglår, skjær i 4 centimeters tykke skiver
  • Trespyd

FREMGANGSMÅTE

1.  BLAND sammen olivenolje, hvitløk, oregano, timian, salt, sort pepper og sitronsaft sammen i en stor bolle.

2.  TILSETT kyllingen til marinaden og la det marinere i 1 time.

3.  VELG Forvarme, juster temperaturen til 195°C, og trykk Start/Pause.

4.  SKJÆR marinert kylling i 4 centimeters tykke skiver og dra spyd gjennom hver skive.

5.  PLASSER spydene i matkurven til airfryeren.

6.  VELG Kylling, still inn tiden på 10 minutter, og trykk Start/Pause.

 

Ingredients

Directions

Notes

Kyllingspyd med hvitløk og urter
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *