SERVERING
4
Porsjoner
ARBEID
15
Minutter
STEKETID
10
Minutter
INGREDIENSER
- 450g kjøttdeig
- 1 ss sesamolje
- 1 ss miso pasta
- 10 friske mynteblader, finhakket
- 4 vårløk, finhakket
- 1 ts salt
- 1/2 ts sort pepper
- 3 ss soyasaus
- 3 ss risvin
- 1 ss sake
- 1 ss vann
- 1/2 ts brunt sukker
FREMGANGSMÅTE
1. BLAND sammen kjøttdeig, sesamolje, miso pasta, mynteblader, vårløk, salt og pepper til alt er godt blandet.
2. TILSETT en liten mengde sesamolje i hendene og form blandingen i 5 cm kjøttboller. Du burde ha ca 8 kjøttboller.
3. SETT kjøttbollene inn i kjøleskapet i 10 minutter.
4. LAG glasuren til kjøttbollene ved å blande sammen soyasausen, risvin, sake, vann og brunt sukker. Sett til side.
5. VELG Forvarme på Cosori airfryer og trykk Start/Pause.
6. LEGG de avkjølte kjøttbollene i matkurven.
7. VELG Biff, juster tiden til 10 minutter, og trykk Start/Pause.
8. BØRSTE kjøttbollene med glasur hvert 2 minutt.