![ikon airfryer oppskrifter](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/04/ikon-airfryer-oppskrifter-370x400.png?media=1721807237)
SERVERING
2-4
Porsjoner
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721807237)
ARBEID
1
Time
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721807237)
STEKETID
6
Minutter
INGREDIENSER
- 1 ss ssamjang
- 1 ss gochujang
- 1 ss soyasaus
- 1 ss sesamolje
- 1 ss honning
- 1 ts risvineddik
- 450g biff, skåret i 4 centimeters tykke skiver
- Trespyd
![Cosori airfryer](https://usercontent.one/wp/www.cosori.no/wp-content/uploads/2021/03/Cosori-air-fryer-400x400.png?media=1721807237)
FREMGANGSMÅTE
1. BLAND ssamjang, gochujang, soyasaus, sesamolje, honning og eddik i en bolle.
2. KUTT biffen i 4 centimeters tykke skiver og bland kjøttet i marinaden. La det marinere i 1 time.
3. VELG Forvarme på Cosori airfryer og trykk Start/Pause.
4. DRA spydene gjennom skivene med kjøtt og plasser biffspydene i matkurven til airfryeren.
5. VELG Biff og trykk Start/Pause.