Arme riddere fylt med vanilje

Arme riddere med vanilje oppskrifter
OmtalerVanskelighetsgradMiddels

INGREDIENSER

  • 1 skive briochebrød, 6 cm tykk
  • 110 gram kremost
  • 2 egg
  • 2 ss melk
  • 2 ss kremfløte
  • 3 ss sukker
  • 1 ts kanel
  • 1/2 ts vaniljeekstrakt
  • Pistasjnøtter, hakket
  • lønnesirup, for servering
  • Matlagingsspray / olje

INGREDIENSER

  • 1 skive briochebrød, 6 cm tykk
  • 110 gram kremost
  • 2 egg
  • 2 ss melk
  • 2 ss kremfløte
  • 3 ss sukker
  • 1 ts kanel
  • 1/2 ts vaniljeekstrakt
  • Pistasjnøtter, hakket
  • lønnesirup, for servering
  • Matlagingsspray / olje

FREMGANGSMÅTE

1.  VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster til 177°C, og trykk Start/Pause.

2.  LAG en åpning i midten av briocheskiven med en kniv.

3.  FYLL innsiden av åpningen med kremost. Sett til side.

4.  VISP sammen egg, melk, kremfløte, sukker, kanel og vaniljeekstrakt.

5.  BLØTLEGG briocheskiven i eggeblandingen i 10 sekunder på hver side.

6.  SPRAY hver side av skiven med matlagningsspray / olje.

7.  LEGG skiven i den forvarmede Cosori airfryer og stek i 10 minutter på 180°C.

8.  FJERN maten forsiktig fra kurvene med en stekespade når du er ferdig med tilberedningen.

9.  SERVER toppet med hakkede pistasjnøtter og lønnesirup.

 

Ingredients

Directions

Arme riddere fylt med vanilje
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *