SERVERING
1
Porsjon
ARBEID
4
Minutter
STEKETID
10
Minutter
INGREDIENSER
- 1 skive briochebrød, 6 cm tykk
- 110 gram kremost
- 2 egg
- 2 ss melk
- 2 ss kremfløte
- 3 ss sukker
- 1 ts kanel
- 1/2 ts vaniljeekstrakt
- Pistasjnøtter, hakket
- lønnesirup, for servering
- Matlagingsspray / olje
FREMGANGSMÅTE
1. VELG Forvarme på Cosori airfryer, juster til 177°C, og trykk Start/Pause.
2. LAG en åpning i midten av briocheskiven med en kniv.
3. FYLL innsiden av åpningen med kremost. Sett til side.
4. VISP sammen egg, melk, kremfløte, sukker, kanel og vaniljeekstrakt.
5. BLØTLEGG briocheskiven i eggeblandingen i 10 sekunder på hver side.
6. SPRAY hver side av skiven med matlagningsspray / olje.
7. LEGG skiven i den forvarmede Cosori airfryer og stek i 10 minutter på 180°C.
8. FJERN maten forsiktig fra kurvene med en stekespade når du er ferdig med tilberedningen.
9. SERVER toppet med hakkede pistasjnøtter og lønnesirup.