Cosori x gilde

Gilde + Cosori = Sant

Cosori Airfryer og Gilde Slakterens Beste Kjøttboller er den perfekte kombinasjonen for et raskt, sunt og deilig måltid. Vi feirer denne smakfulle nyheten fra Gilde med vår største konkurranse noensinne! Meld deg på giveawayen og få sjansen til å vinne fantastiske premier fra Cosori og Gilde. Hele 40 heldige vinnere vil få de mest ettertraktede kjøkkenproduktene fra Cosori, inkludert Dual Basket, Dual Blaze, Premium II Plus og Multicooker. Men det stopper ikke der – vi inkluderer også eksklusiv Gilde-merchandise til de heldige vinnerne. Vinnere trekkes ukentlig til konkurransen er sluttført i September.

Cosori Airfryer og Gilde Slakterens Beste Kjøttboller er den perfekte kombinasjonen for et raskt, sunt og deilig måltid. Vi feirer denne smakfulle nyheten fra Gilde med vår største konkurranse noensinne!  Hele 40 heldige vinnere vil få de mest ettertraktede kjøkkenproduktene fra Cosori, inkludert Dual Basket, Dual Blaze, Premium II Plus og Multicooker. Men det stopper ikke der – vi inkluderer også eksklusiv Gilde-merchandise til de heldige vinnerne.

Vinnere trekkes ukentlig til konkurransen er sluttført i September.

En uimotståelig kombinasjon

Oppdag en himmelsk smakopplevelse med vårt nyeste partnerskap! Sammen leverer Cosori Airfryer og Gilde kjøttboller en smaksopplevelse som vil forbløffe dine smaksløker. La deg forføre av den fantastiske kombinasjonen av airfryer fra Cosori og saftige kjøttboller fra Gilde.