Autoriserte forhandlere

Cosori Norge er stolte av å ha et nettverk av autoriserte forhandlere som representerer oss og våre produkter på en profesjonell og pålitelig måte. Våre autoriserte forhandlere er nøye utvalgt basert på deres kompetanse og erfaring innenfor bransjen, og de har gjennomgått en omfattende opplæring for å kunne gi deg den beste mulige servicen.

Når du handler fra en av våre autoriserte forhandlere, kan du være trygg på at du vil motta ekte produkter av høy kvalitet. Du kan også være trygg på at du vil få norske brukermanualer og oppskriftshefter når du handler hos oss eller en av våre autoriserte forhandlere. Dessuten får du også en forlenget 5 års garanti på produktene dine ved kjøp av airfryer hos en autorisert forhandler. Våre autoriserte forhandlere har direkte tilgang til vårt lager og våre produkter, og de vil alltid kunne gi deg den mest oppdaterte informasjonen om våre produkter og tjenester.

Vi jobber tett sammen med våre autoriserte forhandlere for å sikre at de alltid har tilgang til den nyeste informasjonen og verktøyene de trenger for å gi deg best mulig service. Vi ønsker å opprettholde et tett samarbeid med våre forhandlere for å sikre at våre kunder får den beste opplevelsen og de mest pålitelige produktene på markedet.

Vi er takknemlige for støtten fra våre autoriserte forhandlere og for kundene som handler gjennom dem. Vi vil fortsette å jobbe hardt for å opprettholde denne viktige relasjonen, og vi vil alltid være her for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller problemer du måtte ha.

Kitchn logo
Elkjop_logo_blue
Tilbords logo
cervera