Varm cæsarsalat

Varm cæsarsalat oppskrift til airfryer laget i Cosori Dual Blaze TwinFry
Omtaler
Yields2 Servings
Kylling og salat
 400 g kyllinglårfilet
 4 skiver bacon
 1 romanasalat
 1 tbsp olivenolje
 salt og malt svart pepper
Cæsardressing
 0,75 dl majones
 1 tbsp vann
 0,50 sitron (saft)
 1 fedd hvitløk
 1 ansjos (valgfritt)
 20 g revet parmesanost, spar litt til pynt
 0,50 tsp dijonsennep
 salt og malt svart pepper
1

Pakk kyllinglårfiletene med bacon, og krydre med salt og pepper.

2

Legg kyllinglårfiletene i sone 1 og stek dem på 200 °C i ca. 15 minutter eller til kyllingen er gjennomstekt og gyllenbrun.

3

Skjær salathodene i to på langs. Pensle med olje, salt og pepper.

4

Legg salaten med snittflaten opp i sone 2 og stek ved 180 °C i 5 minutter eller til den har fått litt farge.

5

Bland majones, vann, sitronsaft, presset hvitløk, ansjos, revet parmesan, dijonsennep, salt og sort pepper i en blender eller med stavmikser i en høy bolle. Smak til med mer krydder om ønskelig og sett til side.

6

Anrett salaten på tallerkener og skjær opp kyllingen. Drypp over cæsardressingen og topp med ekstra revet parmesanost og nykvernet sort pepper.

Varm cæsarsalat oppskrift til airfryer laget i Cosori Dual Blaze TwinFry kurv

Ingredients

Kylling og salat
 400 g kyllinglårfilet
 4 skiver bacon
 1 romanasalat
 1 tbsp olivenolje
 salt og malt svart pepper
Cæsardressing
 0,75 dl majones
 1 tbsp vann
 0,50 sitron (saft)
 1 fedd hvitløk
 1 ansjos (valgfritt)
 20 g revet parmesanost, spar litt til pynt
 0,50 tsp dijonsennep
 salt og malt svart pepper

Directions

1

Pakk kyllinglårfiletene med bacon, og krydre med salt og pepper.

2

Legg kyllinglårfiletene i sone 1 og stek dem på 200 °C i ca. 15 minutter eller til kyllingen er gjennomstekt og gyllenbrun.

3

Skjær salathodene i to på langs. Pensle med olje, salt og pepper.

4

Legg salaten med snittflaten opp i sone 2 og stek ved 180 °C i 5 minutter eller til den har fått litt farge.

5

Bland majones, vann, sitronsaft, presset hvitløk, ansjos, revet parmesan, dijonsennep, salt og sort pepper i en blender eller med stavmikser i en høy bolle. Smak til med mer krydder om ønskelig og sett til side.

6

Anrett salaten på tallerkener og skjær opp kyllingen. Drypp over cæsardressingen og topp med ekstra revet parmesanost og nykvernet sort pepper.

Varm cæsarsalat oppskrift til airfryer laget i Cosori Dual Blaze TwinFry kurv

Varm cæsarsalat
This entry was posted in . Bookmark the permalink.