Stekt svinekjøtt med persillesaus og poteter

Stekt svinekjøtt med persillesaus og poteter, airfryer oppskrift laget i Cosori Dual Blaze TwinFry
Omtaler
Yields2 Servings
Stekt svinekjøtt
 500 g svinekjøtt, cm tykke skiver
 salt
Stekte poteter
 500 g nye poteter (ferskpoteter)
 1 tbsp raps- eller avokadoolje
 salt og pepper
Persillesaus
 2 dl fløte
 0,50 dl persille, finhakket
 salt og nykvernet sort pepper
 sitronsaft, valgfritt
1

Skjær svinekjøttet i ca. 1 cm tykke skiver. Salt sjenerøst på begge sider.

2

Legg dem i sone 1. Kjøttet vil krympe under stekingen, men sørg for å legge fettkanten oppå slik at den blir sprø. Sett på 200 °C i 15 minutter. Snu og stek i ytterligere 15 minutter. Svinekjøttet er ferdig når det har fått fin farge og fettet er sprøtt.

3

Vask potetene og skjær dem i to. Ha dem i en bolle sammen med olje og krydder. Bland alt godt. Sett potetene i sone 2 og stek ved 180 °C i 20 minutter. Snu dem halvveis.

Stekt svinekjøtt med persillesaus og poteter, airfryer oppskrift laget i Cosori Dual Blaze TwinFry kurv

4

I mellomtiden lager du sausen ved å varme opp fløten i en kasserolle på middels varme. La den småkoke til den blir kremet. Tilsett persille og smak til med salt, pepper og sitronsaft.

5

Server svinekjøttet med de stekte potetene og persillesausen.

Ingredients

Stekt svinekjøtt
 500 g svinekjøtt, cm tykke skiver
 salt
Stekte poteter
 500 g nye poteter (ferskpoteter)
 1 tbsp raps- eller avokadoolje
 salt og pepper
Persillesaus
 2 dl fløte
 0,50 dl persille, finhakket
 salt og nykvernet sort pepper
 sitronsaft, valgfritt

Directions

1

Skjær svinekjøttet i ca. 1 cm tykke skiver. Salt sjenerøst på begge sider.

2

Legg dem i sone 1. Kjøttet vil krympe under stekingen, men sørg for å legge fettkanten oppå slik at den blir sprø. Sett på 200 °C i 15 minutter. Snu og stek i ytterligere 15 minutter. Svinekjøttet er ferdig når det har fått fin farge og fettet er sprøtt.

3

Vask potetene og skjær dem i to. Ha dem i en bolle sammen med olje og krydder. Bland alt godt. Sett potetene i sone 2 og stek ved 180 °C i 20 minutter. Snu dem halvveis.

Stekt svinekjøtt med persillesaus og poteter, airfryer oppskrift laget i Cosori Dual Blaze TwinFry kurv

4

I mellomtiden lager du sausen ved å varme opp fløten i en kasserolle på middels varme. La den småkoke til den blir kremet. Tilsett persille og smak til med salt, pepper og sitronsaft.

5

Server svinekjøttet med de stekte potetene og persillesausen.

Stekt svinekjøtt med persillesaus og poteter
This entry was posted in . Bookmark the permalink.