Bruk en mandolin, foodprosessor eller skarp kniv for å skjære potetene og løken i veldig tynne skiver.
Visp sammen fløte, hvitløk og krydder i en stor bolle til det er godt blandet.
Bland potetene og løken med fløteblandingen og ha det over i en form på ca. 20 x 25 cm som passer i airfryerens Grandezone. Press potetene godt ned.
Sett formen i "Grandzone" kurven og still inn på 160°C i 30 minutter, eller til potetene er nesten myke. Det går raskere hvis du bruker en større form.
Strø over den revne osten og sett formen tilbake i airfryeren på 160°C i ytterligere 10 minutter, eller til osten er gyllenbrun og potetene er helt myke.
La gratengen avkjøles litt før servering.
Ingredients
Directions
Bruk en mandolin, foodprosessor eller skarp kniv for å skjære potetene og løken i veldig tynne skiver.
Visp sammen fløte, hvitløk og krydder i en stor bolle til det er godt blandet.
Bland potetene og løken med fløteblandingen og ha det over i en form på ca. 20 x 25 cm som passer i airfryerens Grandezone. Press potetene godt ned.
Sett formen i "Grandzone" kurven og still inn på 160°C i 30 minutter, eller til potetene er nesten myke. Det går raskere hvis du bruker en større form.
Strø over den revne osten og sett formen tilbake i airfryeren på 160°C i ytterligere 10 minutter, eller til osten er gyllenbrun og potetene er helt myke.
La gratengen avkjøles litt før servering.