Laksebiff med romsaus og asparges

Laksebiff med romsaus og asparges airfyrer oppskrift, laget i Cosori Dual Blaze TwinFry
Omtaler
Yields2 Servings
Laksebiff
 400 g laksefilet
 1 egg
 2 tbsp fløte
 1 knippe dill, inkludert stilkene
 0,50 sitron, skall
 0,50 tsp salt
 0,50 tsp pepper
Asparges
 250 g asparges
 1 tbsp olje
 salt og pepper
Romsaus
 2 dl crème fraiche
 2 tbsp majones
 0,50 dl sitronsaft
 0,50 dl sitronsaft 1 bunt dill, finhakket
 40 g rom
 salt og pepper
1

Ha alle ingrediensene til laksebiffene i en kjøkkenmaskin og kjør til en jevn masse.

2

Rull til 4 kuler med våte hender og flat ut til karbonader.

3

Spray eller pensle Grandzone-kurven med olje og legg biffene i den med litt avstand mellom dem.

4

Legg aspargesen i kurven mellom biffene. Pensle asparges og biffer med olje og krydre.

5

Slå på airfryeren på Grandzone 160 °C i 10 minutter.

Laksebiff med romsaus og asparges airfyrer oppskrift, laget i Cosori Dual Blaze TwinFry kurv

6

Bland sausen i mellomtiden.

7

Server laksen med asparges og saus. Pynt med sitronbåter og dill.

Ingredients

Laksebiff
 400 g laksefilet
 1 egg
 2 tbsp fløte
 1 knippe dill, inkludert stilkene
 0,50 sitron, skall
 0,50 tsp salt
 0,50 tsp pepper
Asparges
 250 g asparges
 1 tbsp olje
 salt og pepper
Romsaus
 2 dl crème fraiche
 2 tbsp majones
 0,50 dl sitronsaft
 0,50 dl sitronsaft 1 bunt dill, finhakket
 40 g rom
 salt og pepper

Directions

1

Ha alle ingrediensene til laksebiffene i en kjøkkenmaskin og kjør til en jevn masse.

2

Rull til 4 kuler med våte hender og flat ut til karbonader.

3

Spray eller pensle Grandzone-kurven med olje og legg biffene i den med litt avstand mellom dem.

4

Legg aspargesen i kurven mellom biffene. Pensle asparges og biffer med olje og krydre.

5

Slå på airfryeren på Grandzone 160 °C i 10 minutter.

Laksebiff med romsaus og asparges airfyrer oppskrift, laget i Cosori Dual Blaze TwinFry kurv

6

Bland sausen i mellomtiden.

7

Server laksen med asparges og saus. Pynt med sitronbåter og dill.

Laksebiff med romsaus og asparges
This entry was posted in . Bookmark the permalink.