Yields4 Servings
Marinade
2 tbsp olivenolje
2 fedd hvitløk, presset
1 lime, saft og skall
0,50 tbsp chilipulver (valgfri styrke)
0,50 tbsp spisskummen
1 tsp chipotle chili (eller røkt paprika eller noen dråper flytende røyk)
1 tsp salt
1 tsp svart pepper
Kylling og grønnsaker
500 g kyllingfilet eller kyllingbrystfilet
2 paprika, gjerne i forskjellige farger, strimlet
1 løk
Forslag til servering
Guacamole
Creme fraiche eller rømme
Tomatsalsa
Fersk koriander
Grillet ost
Lime-båter
Tortillalefser
1Bland ingrediensene til marinaden i en stor bolle eller plastpose.
2Skjær kyllingen i strimler og ha den i marinaden. Bland godt. Tilsett grønnsakene og bland litt mer.
3Legg kyllingen og grønnsakene direkte i Grandzone-kurven. Still inn på 200 °C i 12 minutter. Kyllingen er ferdig når den er gjennomstekt.
4Server med ditt favoritttilbehør.
Ingredients
Marinade
2 tbsp olivenolje
2 fedd hvitløk, presset
1 lime, saft og skall
0,50 tbsp chilipulver (valgfri styrke)
0,50 tbsp spisskummen
1 tsp chipotle chili (eller røkt paprika eller noen dråper flytende røyk)
1 tsp salt
1 tsp svart pepper
Kylling og grønnsaker
500 g kyllingfilet eller kyllingbrystfilet
2 paprika, gjerne i forskjellige farger, strimlet
1 løk
Forslag til servering
Guacamole
Creme fraiche eller rømme
Tomatsalsa
Fersk koriander
Grillet ost
Lime-båter
Tortillalefser
Directions
1Bland ingrediensene til marinaden i en stor bolle eller plastpose.
2Skjær kyllingen i strimler og ha den i marinaden. Bland godt. Tilsett grønnsakene og bland litt mer.
3Legg kyllingen og grønnsakene direkte i Grandzone-kurven. Still inn på 200 °C i 12 minutter. Kyllingen er ferdig når den er gjennomstekt.
4Server med ditt favoritttilbehør.
Kyllingfajitas med guacamole