Kjøttboller med tomatsaus og mozzarella

Kjøttboller med tomatsaus og mozzarella airfryer oppskrift, laget i Cosori Dual Blaze TwinFry
Omtaler
Yields3 Servings
Tomatsaus
 2 tomater, halvert
 1 liten løk, skrelt og skåret i biter
 1 pen hvitløk, delt i to
 1 bunt fersk basilikum, finhakket
 0,50 tbsp balsamicokrem (valgfritt)
 salt og pepper
Kjøttboller
 450 g kjøttdeig etter eget valg
 1 mellomstor gul løk, finhakket eller revet
 1 egg
 0,75 tsp salt
 0,50 tsp svart pepper
 olivenolje
Servering
 Pasta eller zoodles (spiraliserte squash)
 basilikum
 bøffelmozzarella
 olivenolje
 flakete salt
1

Legg grønnsakene i Grandzone. Sett den på 200 °C i 12 minutter.

2

Bland ingrediensene til kjøttbollene i en bolle. Gjerne med hendene.

3

Form farsen til ca. 2,5 cm store kjøttboller med våte hender.

4

Ta opp grønnsakene med en tang og fjern skallet fra hvitløken (det er lettest å presse det ut) og legg i en blender eller direkte i en gryte og kjør med stavmikser. Du velger selv hvor rustikk du vil ha den. Smak til med salt, pepper, balsamico og basilikum. Kok opp og smak til etter smak.

5

Spray eller pensle Grandzone-kurven med olje og legg kjøttbollene i den, med litt avstand mellom dem. Pensle dem med olje og sett dem i Grandzone ved 200 °C i 12 minutter. Snu kjøttbollene halvveis i steketiden.

6

Server kjøttbollene med salat, pasta eller zoodles. Topp med sausen, bøffelmozzarella, fersk basilikum og nykvernet sort pepper.

Kjøttboller med tomatsaus og mozzarella airfryer oppskrift, laget i Cosori Dual Blaze TwinFry kurv

Ingredients

Tomatsaus
 2 tomater, halvert
 1 liten løk, skrelt og skåret i biter
 1 pen hvitløk, delt i to
 1 bunt fersk basilikum, finhakket
 0,50 tbsp balsamicokrem (valgfritt)
 salt og pepper
Kjøttboller
 450 g kjøttdeig etter eget valg
 1 mellomstor gul løk, finhakket eller revet
 1 egg
 0,75 tsp salt
 0,50 tsp svart pepper
 olivenolje
Servering
 Pasta eller zoodles (spiraliserte squash)
 basilikum
 bøffelmozzarella
 olivenolje
 flakete salt

Directions

1

Legg grønnsakene i Grandzone. Sett den på 200 °C i 12 minutter.

2

Bland ingrediensene til kjøttbollene i en bolle. Gjerne med hendene.

3

Form farsen til ca. 2,5 cm store kjøttboller med våte hender.

4

Ta opp grønnsakene med en tang og fjern skallet fra hvitløken (det er lettest å presse det ut) og legg i en blender eller direkte i en gryte og kjør med stavmikser. Du velger selv hvor rustikk du vil ha den. Smak til med salt, pepper, balsamico og basilikum. Kok opp og smak til etter smak.

5

Spray eller pensle Grandzone-kurven med olje og legg kjøttbollene i den, med litt avstand mellom dem. Pensle dem med olje og sett dem i Grandzone ved 200 °C i 12 minutter. Snu kjøttbollene halvveis i steketiden.

6

Server kjøttbollene med salat, pasta eller zoodles. Topp med sausen, bøffelmozzarella, fersk basilikum og nykvernet sort pepper.

Kjøttboller med tomatsaus og mozzarella airfryer oppskrift, laget i Cosori Dual Blaze TwinFry kurv

Kjøttboller med tomatsaus og mozzarella
This entry was posted in . Bookmark the permalink.