Karbonade av storfekjøtt med stekte grønnsaker og krydret smør

Kjøttboller av storfekjøtt med stekte grønnsaker og krydret smør airfryer oppskrift, laget i Cosori Dual Blaze TwinFry
Omtaler
Yields2 Servings
Grønnsaker
 8 små tomater
 0,50 (ca. 200 g) mellomstore squash
 1 rødløk
 1 tbsp rapsolje/avokadoolje
 0,50 tsp hvitløkspulver
 Salt og nykvernet sort pepper
Karbonade
 400 g kjøttdeig av storfekjøtt eller annen kjøttdeig etter eget valg
 1 egg
 0,50 gul løk, finhakket
 0,75 tsp salt
 1 tsp dijonsennep
 1 tsp nykvernet svart pepper
Krydret smør
 80 g romtemperert smør
 1 fedd hvitløk, presset
 0,50 tsp estragon
 1 pinch flaksalt
 0,50 nykvernet sort pepper
 1 tsp chiliflakes
1

Ta frem smøret.

2

Skjær opp grønnsakene og ha dem i en bolle. Bland med olje og krydder. Hell grønnsakene over i Zone 2-kurven og fordel dem utover.

3

Bland kjøttdeigen med resten av ingrediensene i bollen du hadde grønnsakene i. Det fungerer best hvis du blander kjøttdeigen med hendene.

4

Del kjøttdeigen i fire like store deler. Rull dem til kuler og flat dem deretter ut til karbonader, ca. 8 cm brede og 2 cm høye.

5

Spray Zone 1-kurven med olje, og legg karbonadene i den med litt mellomrom mellom dem. De vil krympe etter hvert som de steker, så de kan ligge rimelig tett sammen. Sett Sone 1 på 200 °C i 10 minutter.

6

Sone 2 med grønnsakene stilles inn på 180 °C i 12 minutter.

7

Bland alle ingrediensene til kryddersmøret i en bolle.

8

Server karbonadene med grønnsakene og kryddersmøret. Pynt med persille.

Kjøttboller av storfekjøtt med stekte grønnsaker og krydret smør airfryer oppskrift, laget i Cosori Dual Blaze TwinFry kurv

Ingredients

Grønnsaker
 8 små tomater
 0,50 (ca. 200 g) mellomstore squash
 1 rødløk
 1 tbsp rapsolje/avokadoolje
 0,50 tsp hvitløkspulver
 Salt og nykvernet sort pepper
Karbonade
 400 g kjøttdeig av storfekjøtt eller annen kjøttdeig etter eget valg
 1 egg
 0,50 gul løk, finhakket
 0,75 tsp salt
 1 tsp dijonsennep
 1 tsp nykvernet svart pepper
Krydret smør
 80 g romtemperert smør
 1 fedd hvitløk, presset
 0,50 tsp estragon
 1 pinch flaksalt
 0,50 nykvernet sort pepper
 1 tsp chiliflakes

Directions

1

Ta frem smøret.

2

Skjær opp grønnsakene og ha dem i en bolle. Bland med olje og krydder. Hell grønnsakene over i Zone 2-kurven og fordel dem utover.

3

Bland kjøttdeigen med resten av ingrediensene i bollen du hadde grønnsakene i. Det fungerer best hvis du blander kjøttdeigen med hendene.

4

Del kjøttdeigen i fire like store deler. Rull dem til kuler og flat dem deretter ut til karbonader, ca. 8 cm brede og 2 cm høye.

5

Spray Zone 1-kurven med olje, og legg karbonadene i den med litt mellomrom mellom dem. De vil krympe etter hvert som de steker, så de kan ligge rimelig tett sammen. Sett Sone 1 på 200 °C i 10 minutter.

6

Sone 2 med grønnsakene stilles inn på 180 °C i 12 minutter.

7

Bland alle ingrediensene til kryddersmøret i en bolle.

8

Server karbonadene med grønnsakene og kryddersmøret. Pynt med persille.

Kjøttboller av storfekjøtt med stekte grønnsaker og krydret smør airfryer oppskrift, laget i Cosori Dual Blaze TwinFry kurv

Karbonade av storfekjøtt med stekte grønnsaker og krydret smør
This entry was posted in . Bookmark the permalink.