Ta frem smøret.
Skjær opp grønnsakene og ha dem i en bolle. Bland med olje og krydder. Hell grønnsakene over i Zone 2-kurven og fordel dem utover.
Bland kjøttdeigen med resten av ingrediensene i bollen du hadde grønnsakene i. Det fungerer best hvis du blander kjøttdeigen med hendene.
Del kjøttdeigen i fire like store deler. Rull dem til kuler og flat dem deretter ut til karbonader, ca. 8 cm brede og 2 cm høye.
Spray Zone 1-kurven med olje, og legg karbonadene i den med litt mellomrom mellom dem. De vil krympe etter hvert som de steker, så de kan ligge rimelig tett sammen. Sett Sone 1 på 200 °C i 10 minutter.
Sone 2 med grønnsakene stilles inn på 180 °C i 12 minutter.
Bland alle ingrediensene til kryddersmøret i en bolle.
Server karbonadene med grønnsakene og kryddersmøret. Pynt med persille.
Ingredients
Directions
Ta frem smøret.
Skjær opp grønnsakene og ha dem i en bolle. Bland med olje og krydder. Hell grønnsakene over i Zone 2-kurven og fordel dem utover.
Bland kjøttdeigen med resten av ingrediensene i bollen du hadde grønnsakene i. Det fungerer best hvis du blander kjøttdeigen med hendene.
Del kjøttdeigen i fire like store deler. Rull dem til kuler og flat dem deretter ut til karbonader, ca. 8 cm brede og 2 cm høye.
Spray Zone 1-kurven med olje, og legg karbonadene i den med litt mellomrom mellom dem. De vil krympe etter hvert som de steker, så de kan ligge rimelig tett sammen. Sett Sone 1 på 200 °C i 10 minutter.
Sone 2 med grønnsakene stilles inn på 180 °C i 12 minutter.
Bland alle ingrediensene til kryddersmøret i en bolle.
Server karbonadene med grønnsakene og kryddersmøret. Pynt med persille.