Skrell og kjern eplet. Skjær i små terninger.
Hakk nøttene ganske fint.
Varm opp en stekepanne på middels varme. Tilsett nøttene og rist dem til de begynner å lukte godt og få litt farge.
Tilsett smør, epler, sirup, vanilje, kanel og salt. Stek under omrøring til eplene har myknet og fyllet er kremet. Legg over på en tallerken og la avkjøle i kjøleskapet.
Kjevle ut butterdeigen og skjær den i 8 lange trekanter.
Visp et egg i en liten bolle.
Legg en klatt, ca. 1 ss, av epleblandingen et lite stykke ned på den bredeste delen av butterdeigen. Pensle toppen og bunnen av butterdeigen med egg og rull dem deretter sammen til croissanter.
Stekes i Grandzone på 180 °C i 5 minutter eller til de har fått fin farge.
Ingredients
Directions
Skrell og kjern eplet. Skjær i små terninger.
Hakk nøttene ganske fint.
Varm opp en stekepanne på middels varme. Tilsett nøttene og rist dem til de begynner å lukte godt og få litt farge.
Tilsett smør, epler, sirup, vanilje, kanel og salt. Stek under omrøring til eplene har myknet og fyllet er kremet. Legg over på en tallerken og la avkjøle i kjøleskapet.
Kjevle ut butterdeigen og skjær den i 8 lange trekanter.
Visp et egg i en liten bolle.
Legg en klatt, ca. 1 ss, av epleblandingen et lite stykke ned på den bredeste delen av butterdeigen. Pensle toppen og bunnen av butterdeigen med egg og rull dem deretter sammen til croissanter.
Stekes i Grandzone på 180 °C i 5 minutter eller til de har fått fin farge.