Adana kebab

Adana kebab airfryer oppskrift oppskrift laget i Cosori Dual Blaze TwinFry
Omtaler
Yields3 Servings
Adana kebab
 500 g okse- eller lammekød
 1 mellomstor gul løk, skåret i terninger
 4 fedd hvitløk
 1 tbsp olivenolje
 1 liten haug persille, finhakket
 1 tsp spisskummin
 ½ tsp malt koriander
 1 tsp salt
Grøntsager
 2 spidspebre, helst sivripeber
 1 gul løk, hakket
 1 tbsp olivenolje
 Salt og pepper
Hvitløkssaus
 2 dl tyrkisk yoghurt
 2 fedd hvitløk, presset
 1 tbsp finhakket mynte eller 2 ts tørket mynte
 Salt og pepper
Tilbehør
 Orientalsk brød
 Hvitløkssaus
 Salat
 Syltede grønnsaker
 Sumac
1

Blend løk, hvitløk og persille fint, men ikke til en puré.

2

Bland ingrediensene til fyllet godt sammen i en bolle.

3

Spray eller pensle hele risten på airfryeren (uten midtveggen).

4

Form fyllet til ca. 12 cm lange «pølser». Trykk dem litt flate. Spre dem ut i kurven.

5

Legg grønnsakene rundt dem. Spray/børst med olje, salt og pepper.

6

Sett airfryeren på Grandzone, 200 °C i 15 minutter.

7

Tilbered hvitløkssausen ved å blande ingrediensene i en bolle og krydderet i mellomtiden.

8

Server kebabene og grønnsakene med valgfritt tilbehør.

Adana kebab oppskrift laget i Cosori Dual Blaze TwinFry kurv

Ingredients

Adana kebab
 500 g okse- eller lammekød
 1 mellomstor gul løk, skåret i terninger
 4 fedd hvitløk
 1 tbsp olivenolje
 1 liten haug persille, finhakket
 1 tsp spisskummin
 ½ tsp malt koriander
 1 tsp salt
Grøntsager
 2 spidspebre, helst sivripeber
 1 gul løk, hakket
 1 tbsp olivenolje
 Salt og pepper
Hvitløkssaus
 2 dl tyrkisk yoghurt
 2 fedd hvitløk, presset
 1 tbsp finhakket mynte eller 2 ts tørket mynte
 Salt og pepper
Tilbehør
 Orientalsk brød
 Hvitløkssaus
 Salat
 Syltede grønnsaker
 Sumac

Directions

1

Blend løk, hvitløk og persille fint, men ikke til en puré.

2

Bland ingrediensene til fyllet godt sammen i en bolle.

3

Spray eller pensle hele risten på airfryeren (uten midtveggen).

4

Form fyllet til ca. 12 cm lange «pølser». Trykk dem litt flate. Spre dem ut i kurven.

5

Legg grønnsakene rundt dem. Spray/børst med olje, salt og pepper.

6

Sett airfryeren på Grandzone, 200 °C i 15 minutter.

7

Tilbered hvitløkssausen ved å blande ingrediensene i en bolle og krydderet i mellomtiden.

8

Server kebabene og grønnsakene med valgfritt tilbehør.

Adana kebab oppskrift laget i Cosori Dual Blaze TwinFry kurv

Adana kebab
This entry was posted in . Bookmark the permalink.